Vorig jaar kreeg Laurens het Grote Zoekboek cadeau van mijn tante en het was een instant hit! Vandaag zag ik de boeken weer liggen bij Kruidvat, dus wilde ik jullie deze tip niet onthouden!

Het boek zit vol grote zoekplaten. In de zijlijn staat een opdracht, met losse afbeeldingen die je kindje dan kan zoeken in de grote afbeelding. Met kleine kinderen kun je met dit boek bijvoorbeeld goed oefenen met woordjes.

Tip! Nu bij Kruidvat : Het grote zoek boek. Hebben wij al heel lang plezier van!! #kruidvat #tip #kids #kinderen #mama

Een foto die is geplaatst door Breg Blogt (@bregblogt) op

Het boek is verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals het oerwoud en de onderwaterwereld. Voor €3,99 heb je zo een origineel cadeau waar grote en kleine kinderen zich wel even mee kunnen vermaken!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Zoekboeken zijn altijd leuk. Ik heb hier de hele serie where’s Wally liggen. Voor de kleintjes misschien nog erg moeilijk 🙂

  2. Ja die hebben wij ook! Al een jaartje ofzo en de tweeling pakt het boek nog dagelijks! Superleuk!

  3. Nicole @ Everyday-Life.nl Antwoord

    Ohhh dat is leuk! Goede tip! Spencer vindt dit soort dingen ook leuk!

  4. Pingback: De kinderboeken van oktober - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.