Een tijdje geleden maakte blogvriendinnetje Simone mij een heel blij meisje! Ik had meegedaan aan haar winactie, waarbij ik een gepersonaliseerd Moleskine notitieboek won! Op mijn verjaardag ontving ik dit unieke exemplaar, een te gek cadeau! Vandaag vertel ik je er meer over!

Over Uncover Lab

Als je op de website van Uncover Lab komt lees je als eerste: ‘Wij zijn ‘s werelds eerste tattooshop voor spullen’. Kijk, dat is nog eens een binnenkomer! Ik kende de site nog niet voor het blog van Simone, dus ik ben er eens uitgebreid gaan rondsnuffelen. Naast verschillende soorten en maten notitieboekjes kun je er ook voor kiezen om een houten snijplank te laten graveren. Een ontzettend origineel cadeau voor de bourgondiërs en de koks onder ons.

 

UNCOVERLAB_Happenplank_EPE_Amsterdam-Heart_grande
bron afbeelding: Uncover lab

Mijn eigen Moleskine

Ik ontving een zwarte Moleskine met het logo van mijn blog daarin gegraveerd. Het is zo’n mooi boekje geworden! Ik vind het een beetje zonde om erin te beginnen. Want, ik heb stapels notitieboekjes in huis. Elke keer begin ik er vol goede moed aan, met het voornemen om het netjes te houden. Na anderhalve pagina is het al een verloren zaak en staan de krabbels en krassen door elkaar. Of ik heb onnadenkend zitten doedelen (of hoe noem je dat gedachteloos krabbelen ook alweer) en er verschijnt een halve stad met hartjeswolken in mijn ooit zo maagdelijke notitieboekje. Deze Moleskine is zo prachtig, dat ik er dus nog niks in heb durven zetten.

Blanco - bregblogt.nl

 

 

TROMGEROFFEL!!

De winnaar is bekend, check gauw het filmpje hieronder om te zien of jij de gelukkige bent!

 

Van harte gefeliciteerd! Stuur je me even een mailtje op bregblogt [at] gmail.com met je adresgegevens en de afbeelding die je op het boekje wilt?

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd, met de code bregblogt krijg je 10% korting op alle notitieboekjes (inclusief Midori’s) bij UncoverLab!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

14 Reacties

 1. Wauw, die is wel echt heel vet! Dit zou echt van pas komen voor mijn eigen blog. Ik denk dat ie dan naast m’n bed ligt, want ik krijg in de nacht (als ik slaap; yeah I know) altijd goede blogideeën, maar vergeet ze dan op te schrijven. Uiteraard zou ik dan kiezen voor het log van mijn blog! ?

 2. Gaaf! Ik heb hetzelfde maar nu ik bij een webshop werk met heel veel notitieboekjes leer ik wel t een en ander. Je moet eigenlijk een notitieboekje hebben voor die doodles en gekras enzo en dan eentje die je mooi kunt maken en houden. Oh e wij hebben bijv ook pennen die je kunt uitgummen.. ja echt! Geen gekras dus ? Maar ik waag een kansje want wil binnenkort nieuw project starten en daar moet nog een logo voor bedacht worden incl notitieboekje natuurlijk ?

 3. Geertje - Stay At Home Mama Antwoord

  Ik doe nooit snel mee aan winacties, maar vind dit wel heel leuk!! Ik zou mijn logo laten graveren… zo gaaf!

 4. Hele leuke actie. Ik zou er dan een airfryer op laten zetten met daaronder airfryertips. Waar de tips voornamelijk nu bestaan uit delen en plakken wil ik in 2017 ook iets meer blog gaan toevoegen aan de pagina! Een gaaf notitieboek zou dan goed van pas komen.
  Succes met je blog!

 5. Ooh Bregje, wat leuk! Ik doe heel graag mee. Wat ik erop wil laten zetten is niet zo moeilijk… het nieuwe logo van mijn blog natuurlijk!

 6. Ahh, super gaaf en ik ben van de tattoo’s dus love it! Zou het logo van La? Log erop laten graveren, die staat ook op mijn schouderblad 😀

 7. Ooooooow kak! Hier MOET ik aan meedoen. Ik vind hem zoooo mooi haha. Snap wel dat je er nog niet in durft te beginnen. Hij is ook gewoon mooi als koffietafel boek. Ik zou er het logo van Fulltime Mama.nl op laten zetten. Duim duim..

 8. Geen blog meer, maar wel een webshop waar ik super trots op ben. We hebben een prachtig logo laten ontwerpen (al zeg ik het zelf..) en deze zou hier heel mooi op staan. Ik ben een ontzettende verzamelaar op het gebied van notitieboekjes, maar dit is natuurlijk helemaal de bom!

 9. Oh, ik ben hier zo verliefd op! Omdat 2017 hét jaar van Mommyhood gaat worden, wil ik graag het logo van mijn blog erop laten zetten en de notebook bloggerelateerd gaan gebruiken 🙂

 10. Whaaaaaaa! Ik vind de jouwe al supergaaf en eentje voor mezelf is natuurlijk nog veel gaver! 🙂
  Ik zou er ook mijn blognaam op vermelden, al lijkt die dan natuurlijk wel heel erg op die van jou 😉

 11. Wauw, wat is ie mooi geworden! Ik kan me voorstellen dat je er niet in durft te beginnen, haha! Toevallig heb ik gisteren nog zitten Googlen naar het bedrukken of personaliseren van notitieboekjes, maar kon niet echt een webshop vinden die me aansprak.. Van deze kans wil ik dus ook graag gebruik maken! Ik zou het logo van mijn blog er op laten graveren.. Lijkt me zó gaaf ?

 12. Wauw, dat klinkt geweldig. Ik gebruik al jaren een zwarte Moleskine en wist niet dat je daar wat in kon laten drukken.

  Ik doe graag mee.

 13. Aah wat hip! Ik had de winactie waarbij jij je Moleskine gewonnen hebt ook voorbij zien komen. Ik vind het ook echt bijzonder dat je een afbeelding kan laten graveren! Nu ik zie hoe goed die van jou gelukt is, lijkt het mij ook wel heel leuk om er eentje te gebruiken! Ik vind het best moeilijk om een plaatje te kiezen, want de mogelijkheden zijn natuurlijk oneindig als je zelf mag kiezen ;). Ik heb er even over nagedacht en ik denk dat ik er of bakgerei op zou laten drukken (omdat ik zo graag lekkers bak) of een plaatje van Curious George op zou laten drukken. Dat is een aapje waar ik vroeger helemaal fan van was (en nu nog hehe).
  Ik volg je nu op bloglovin’ (meermyr) 🙂

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.