Nee, ik hoef niet te weten wat er vandaag op je boterham zit. alhoewel, toch wel: vertel eens! In dit artikel ga ik je meer vertellen over één van mijn favoriete Facebookpagina’s, die dagelijks garant staat voor minimaal één glimlach!

What’s up je boterham verzamelt kids quotes. Je vind er de mooiste, grappigste en altijd eerlijke uitspraken van kinderen. Grote mensen kunnen ze insturen via een privéberichtje en tante Anne ‘smeert het op een Boterham’…Op de foto’s, gemaakt door de Kiekjesfabriek, staan kinderen bewust onherkenbaar in beeld gebracht. Het is de reactie van tante Anne tegen moeders en andere volwassenen die (hun) kids op oncharmante wijze op het net gooien. Denk aan zieke, huilende of (half) blote kindjes. Ik vind het wel een mooie manier en bovendien krijgen de geweldige uitspraken zo alle aandacht.

 Inmiddels heeft mijn Laurens het al twee keer tot Boterham geschopt en daar ben ik natuurlijk apetrots op. 😉

De eerste keer scoorde hij met een opmerking die hij maakte toen ik hem eind november vol trots vertelde dat ik een nieuwe baan had. Zo simpel werkt een kinderbrein dus!

De tweede keer was afgelopen week. Ik was aan het koken en Laurens wilde steeds ‘helpen’. Dit kon op dat moment even niet en ik legde hem dat uit. Toch bleef hij – want peuterpuber – aandringen. En toen gebeurde dit…

Ik kon het in beide gevallen natuurlijk niet laten om meteen even een berichtje naar What’s up je Boterham te sturen en gelukkig was Tante Anne het met me eens en besmeerde ze er smakelijke boterhammetjes mee.

Hieronder zet ik nog een paar boterhammetjes waar ik erg om moet lachen…

Nou, zo kan ik dus nog wel uren doorgaan, dus ik zou zeggen: ga zelf eens kijken op Facebookpagina van What’s up je boterham! Het is elke dag opnieuw weer een momentje om te lachen of ontroerd te zijn door de ontwapenende kids. ♥

P.s. Ik zou het ook tof vinden als je mij volgt op Facebook

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. Haha super leuk die uitspraken he! Ben wel lid van de pagina maar zie hem nooit voorbij komen dus vergeet zelf in te sturen..

  2. De M van Mama -Jessica Antwoord

    Echt super leuke pagina is dat! En leuk ook om zelf wat in te sturen! Stuur je de foto ook zelf in of is datgeeoon random?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.