bregblogt.nl

Gekkenhuis!

Zaterdagochtend, een uur of negen. Laurens zit tv te kijken en ik dommel af en toe weg. Dit is wat mij betreft zaterdag op zijn best: een beetje chillen met die billen. Ik pak mijn telefoon en schrik me helemaal het apelazarus als ik de statistieken van mijn blog open…

Ik had een artikel geschreven over handige bakvormen voor de Airfryer, dat ik vervolgens had gedeeld op de Facebookpagina van Airfryertips. Die pagina heeft 41.000 volgers en mijn artikelen die door beheerder Ton gedeeld worden doen het doorgaans goed. De vorige keer werd mijn review over de Airfryer bijna 2000 keer gelezen. Dat deze keer alle records verbroken zouden worden had ik echt niet verwacht toen ik het linkje deelde.

Met een mengeling van verbazing en lichte hysterie staarde ik naar mijn scherm. Er waren ruim 100 mensen online. Tegelijkertijd! De teller bleef maar oplopen en op een gegeven moment waren er 150 mensen tegelijk online! Ik bestookte Etienne, die aan het werk was, met screenshots en het enige dat hij steeds terugstuurde was ‘WTF?!’. Niet veel later ontdekte ik dat mijn site eruit lag! Well, that’s a first!

Lichte paniek maakte zich van mij meester, want wat doe je als dat gebeurt? Ik belde mijn broer, die er meer verstand van heeft dan ik. Gelukkig was het probleem in de tussentijd vanzelf weer opgelost. De hele dag door bleef het gezellig druk op mijn site en ook op Facebook was het artikel populair! Airfryerfans deelden, tagden en reageerden er flink op los en ik sloeg het vol trots gade.

Uiteindelijk bezochten bijna 3800 mensen mijn blog op die winterse zaterdag in januari. Ter illustratie: zoveel mensen bezoeken mijn blog normaal in ongeveer 2,5 week!!

Het moge dus wel duidelijk zijn dat de Airfryer ontzettend populair is! Ik ga alvast broeden op het volgende artikel, misschien weer eens een lekker recept! Mocht je verzoeknummers hebben, laat het me dan weten hieronder, via een mailtje of op Facebook!

Fijne zondag!!Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

10 thoughts on “Gekkenhuis!

  1. Ik als airfryer scepticus heb het ook gelezen! En doorgeklikt naar andere artikelen over de airfryer. En ik moet zeggen, ik ben best wel om. Alleen ga ik komend jaar niet naar ikea. Maar de action heeft vast ook wel goede schaaltjes, toch?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.