Binnenkort opent het Feel Good & Shop Event haar deuren aan de Noordkade in Veghel. Twee dagen lang shoppen, eten en kletsen: wat wil een mens nog meer? Ik zal je vertellen waarom je dit event echt niet mag missen! 

Op zaterdag 25 en zondag 26 maart 2017 vindt de derde editie van het Feel good & Shop Event plaats. Vorig jaar bezocht ik dit event voor het eerst en ik was direct verkocht! Samen met mijn vriendin Margot beleefde ik er een heerlijke dag en stapten we met volle tassen en een wat legere portemonnee weer in de auto naar huis.

Feel good & Shop Event - bregblogt.nl

Honderd webshops

Met ruim 100 webshops, een foodplein en verschillende aanschuifworkshops is het Feel good & Shop Event echt een geweldig dagje uit. Vorig jaar ontdekten we zoveel nieuwe webshops, zoals Justmeiself, Opeenstokje en Wonenvoorjou en ik ben blij om te zien dat ze er dit jaar weer bij zijn! Je vindt op dit event veel kleding, stationary, woonaccessoites…you name it! Er zijn dit jaar weer zoveel meer webshops te ontdekken, die er bijvoorbeeld vorig jaar niet waren, dus ik ga eens goed trainen op de 10 kilometer shoppen, zet mijn sneakers vast klaar en begin met sparen!

Feel good & Shop Event - bregblogt.nl

Kids allowed

Wil je je kinderen meenemen? Dat kan! Voor de kleintjes is er allerlei entertainment geregeld: zo kunnen ze een glittertattoo nemen, hun nagels laten lakken en cakejes versieren. Kun jij in de tussentijd lekker een potje shoppen. Ik durf te wedden dat niemand meer naar huis wil aan het einde van de dag!

Feel good & Shop Event - bregblogt.nl

Tickets en info

Je kunt je kaarten nu bestellen via de website. Voor €7,- heb je als volwassene  toegang tot dit shopwalhalla, voor kinderen van 4 t/m 10 jaar betaal je €5,-, deze prijzen voor de voorverkoop. Op de dag zelf kosten tickets respectievelijk €10,- en €7,-. Parkeren kan gratis voor de deur en als je er toch bent kun je ook nog even een rondje maken door de enorme Jumbo met bijbehorend foodcourt die in hetzelfde gebouw zit.

Feel good & Shop Event
Noordkade, Veghel

www.feelgoodshopevent.nl

Zelf zal ik er zijn op zaterdag 25 maart, het zou te gek zijn om jullie daar te zien!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Ik wil ook die dag gaan! Wordt voor mij dan de derde keer maar dit keer ga ik niet aan de bloggerstafel (mocht die er zijn) maar ga ik shoppen ?

  2. Klinkt allemaal erg gezellig en leuk. Het is zelfs nog niet zo eens zo duur. Helaas is het voor ons te ver weg, anders leek het mij wel wat!

  3. Afgelopen twee jaar zat ik aan de bloggerstafel en heb erg genoten van het event. Als ik mij goed genoeg voel na de bevalling dan denk ik dat dit mijn eerste event weer gaat worden 🙂

  4. Vorig jaar was het erg gezellig inderdaad! Jammer dat ik je toen gemist heb. Ik ga kijken of ik er dit jaar ook weer bij kan zijn, maar ligt aan het moment van de bevalling en de periode daarna; het zal er om hangen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.