Er zijn een miljoen aantal dingen die ik echt súper aandoenlijk vind bij kleine kinderen: die mollige spekbeentjes, het luierkontje én: rode laarsjes! Zodra Laurens stevig kon lopen schafte ik een paar rode laarsjes voor hem aan. Afgelopen najaar was het tijd voor een paar warme winterlaarsjes en ik was heel blij met het paar dat ik mocht uitkiezen van Bergstein. Laurens loopt het liefst de hele dag op zijn rode laarsjes en showt ze met alle liefde aan jullie. En dat is nog niet alles, ik mag een paar rode laarsjes weggeven!

Al loopt de kroonprins in zijn pyjama, een oude joggingbroek of zelfs met blote benen: de rode laarsjes zorgen er direct voor dat hij er geweldig uit ziet. Behalve stoer zijn ze ook nog eens heel erg praktisch. De variant die wij hebben is namelijk gevoerd van binnen, waardoor ze lekker warm zijn. Ik koos een maatje groter dan normaal uit, zodat hij er deze winter dikke sokken in kon doen. De laarsjes vallen volgens mij sowieso best ruim, dus met een beetje mazzel doen we er nog heel 2017 mee. Bovenaan zit een trekkoordje, waarmee je de laarzen goed kunt laten aansluiten aan de beentjes. Dit is erg handig in het geval van sneeuw of regen én de laarsjes kunnen niet zo gauw uitgeschopt worden door opstandige peuters. 😉

bergstein Bregblogt
De foto van ons gezin is gemaakt door Tanja Fotografie

Naast de wintervariant in zes kleuren, heeft Bergstein ook gewone regenlaarsjes in maar liefst 14 verschillende kleuren! Er zit dus voor iedereen wat tussen. Zowel de regen- als de winterlaarsjes zijn verkrijgbaar in maat 19 t/m 35 en de prijzen variëren van €27,95 tot €39,95. De prijs ligt dan wel iets hoger dan andere merken, maar hiervoor krijg je goede kwaliteit. De laarsjes zijn van stevig rubber en hebben een sterke zool. Wij zijn er echt heel erg tevreden over!

Winactie!

Ik mag één paar rode regenlaarsjes in maat 24 weggeven aan één van jullie! Meedoen is simpel: laat hieronder of op mijn Facebookpagina een reactie achter, waarin je duidelijk aangeeft dat je meedoet en vertelt wie de laarsjes gaat dragen!

Het liken van de facebookpagina’s van Breg Blogt en Bergstein wordt zeer gewaardeerd!

De winactie loopt van donderdag 12 januari tot en met vrijdag 20 januari 23.59 uur. In de dagen daarna maak ik de gelukkige winnaar bekend, dus houd mijn Facebookpagina goed in de gaten!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. Wat een leuke rode laarsjes! Hier ook helemaal blij met de Bergstein laarzen..

 2. Jaaa. Ik doe graag mee voor mijn zoontje. Hij heeft het springen in plassen ontdekt en draagt maat 24!
  Ik heb helaas geen facebook dus kan de pagina’s niet liken.

 3. Oeh jaaa wij doen ook graag mee. Max heeft blauwe, maar is er alweer uitgegroeid, en stiekem vind ik de rode ook leuker 😉

 4. Ik doe graag mee voor ons meisje, die maandag jarig is! Ze heeft haar lengte van papa meegekregen, dus deze laarsjes past ze vast snel!

 5. Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken Antwoord

  Super leuk! Wij hadden voor Roan ook Bergstein regenlaarsjes maar die zijn sinds kort te klein. Hij heeft nu maat 23 dus dit zou perfect zijn!

 6. Super die laarsjes! Zullen mooi staan bij onze kleine meid, dus doe graag mee!?

 7. Simone Stoop Antwoord

  Mijn dochtertje Hinde is dol op in plassen stampen én op laarsjes! En laat ze nu ook nog de goede maat hebben?..

 8. oohhh…hier dol op de Bergstein laarsjes. Lola heeft de zomer laarsjes in het roze. ik ben erg benieuwd naar deze variant…en guess what….ze heeft maat 24! ik doe graag mee 🙂

 9. Het zijn zeker leuke laarsjes! Mijn zoontje past ze helaas niet meer, maar ik heb een lief neefje die nu net maat 24 heeft. Dan kan hij weer lekker door de plassen stampen met zijn nieuwe (passende) laarzen.

 10. Ik doe heel graag mee voor ons lieve petekind Merel! We hebben haar gele laarsjes gebruik voor onze zwangerschapsaankondiging, maar nu groeit ze daar bijna uit. Dus hup tijd om van peettante nieuwe mooie laarsjes te krijgen! Komt goed van pas als ze in het voorjaar op de boerderij gaat spelen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.