Poppenpappa bregblogt.nl

Poppenpappa

Deze week haalden we Laurens op bij de opvang en kregen wij een tasje mee naar huis. In het tasje zat een pop, een flesje, een potje en nog wat informatie en knutselmateriaal. Onze eerste logeerbaby is een feit en dat bracht nogal wat teweeg…

Laurens speelt graag met poppen en ik vind dat echt prachtig. Hij verzorgt, knuffelt en let meestal goed op zijn nieuwe baby. Na thuiskomst van de crèche nestelde de kersverse papa zich op de bank met zijn baby. ‘Zeg Laurens, hoe heet je baby eigenlijk?’ ‘Mikko!’ zei de trotse vader terwijl hij me stralend aankeek. Hij gaf hem een flesje en liet Mikko een boertje doen, terwijl hij mij uitlegde dat je dan zachtjes op de rug moet kloppen. Zo leer je nog eens wat op je oude dag. Al gauw trok iets anders zijn aandacht. Voor ik er erg in had vloog onze Mikko met een mooie boog door de lucht en hij landde op de grond. Youri van Gelder zou er jaloers op zijn. Ik viste de baby van de grond en legde Laurens uit dat hij er wel zachtjes mee om moest gaan. Hij keek me aan alsof ik een steekje los heb (dat heeft hij goed door) en ging verder met spelen.

Poppenpappa bregblogt.nl

Dat onze poppenpappa een behoorlijke freelancer is, blijkt wel uit het feit dat ik onze Mikko deze week van de bodem van de auto plukte, na een middagje in de vrieskou. Niet veel later vond ik hem onderaan de trap, zittend op de onderste tree. Ik liep de woonkamer in, waar Laurens met Etienne op de bank zat. ‘Lau, je weet dat je baby hier op de gang zit?’ ‘Ja, maar ik heb nu even geen tijd voor hem, want ik ben Brandweer Sam aan het kijken!’  Zojuist liep hij, met de baby aan een been in zijn hand, te dansen door de kamer.

Laten we hopen dat deze poppenpappa het nog een jaar of 30 uit zijn hoofd laat om zich voort te planten…Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

11 thoughts on “Poppenpappa

  1. Heel herkenbaar! Ook hier een poppenmoedertje. De pop moet hier echt overal mee naartoe tenzij ze gaat eten dat is belangrijker haha.

  2. Haha grappig! Spencer moet helemaal niet weten van poppen of knuffels. Wel krijgen al zijn duplo poppetjes te eten en te drinken.dat vind ik zo grappig.

  3. Heerlijk dit. Onze spruit kreeg een pop voor zijn eerste verjaardag omdat hij er op het kdv zo leuk mee speelde. Ook erg freelance, hij is ook nog wel heel klein, maar soms ineens zie ik hem kusjes geven en knuffelen met zijn popje.

  4. zo heerlijk geschreven weer! Prachtig om je verhalen te lezen. Ik weet zeker dan Lau op een dag een fantastische papa gaat worden. Een beetje oefenen kan geen kwaad! Kun jij alvast wennen aan het oma-schap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.