Vandaag ben ik gewoon wéér een beetje jarig! Mijn blog bestaat namelijk twee jaar!

Twee jaar, echt ze zijn voorbij gevlogen! Klinkt cliché, I know, maar het is echt zo. Op 5 januari 2015 plaatste ik met trillende handjes mijn eerste blog online. De reacties waren super positief en niet lang daarna volgde nummer twee…en drie…Als dit artikel online komt staat de teller op 580 gepubliceerde berichten! Hoe langer ik blogde, hoe meer ik ontdekte dat er een hele wereld achter schuilt. Zo heb ik online heel veel lieve mensen leren kennen. Zo ontzettend tof! Het is fijn om te kunnen sparren met ‘collega’s’ en om elkaar te kunnen steunen en helpen groeien. Ik vind het echt bijzonder dat ik via internet een aantal mooie vriendschappen heb opgedaan, dat had ik vooraf nooit kunnen dromen.

Als ik kijk naar mijn eerste artikelen, zie ik vooral heel veel plezier en passie. Ik wist nog niet wat SEO was en mijn foto’s waren, nou ja, bijzonder. Ik schreef waarover ik wilde en nam mijn lezers mee in mijn leven. Morgen vertel ik jullie meer over hoe ik in 2017 ga schrijven op mijn blog, want er gaat wel iets veranderen…

Het leek me leuk om een lijstje te maken met mijn persoonlijke favoriete artikelen van de afgelopen 2 jaar. Natuurlijk vind ik al mijn eigen stukken geweldig (kuch), maar een aantal springen er wel uit, omdat ik ze grappig, ontroerend of gewoon mooi vind.

 • Alle Brieven aan Laurens zijn me ontzettend dierbaar. Hoe tof is het als kind om op te groeien tussen een stel liefhebbende tantes en oma’s die altijd voor je klaar staan? Hij is even gek op allemaal en die liefde is geheel wederzijds…
 • Mijn cursus ‘Zo word je niet dik van fastfood’ kreeg jubelende recensies…ik voorzie een rage hoor!
 • Een grote favoriet die niet mag ontbreken is de reeks over hoe de Roodharige Hunk en ik elkaar leerden kennen…ga er wel even voor zitten, want het zijn wel wat afleveringen… 😉
 • Een feest der herkenning voor menig moeder, mijn avontuur bij het Consternatiebureau
 • Dat ik me vaker kwetsbaar opstel is geen geheim. Ik vind dat kwetsbaarheid iets heel moois en sterks is. Zo vertelde ik wat ik heb geleerd van mijn burnout.
 • Ik sluit af met mijn allermeestfavoriete rubriek: Oh Happy Day! De plek waarin ik mooie momenten verzamel, dagen met gouden randjes en onbetaalbare herinneringen.

Tot slot, ik kan het niet vaak genoeg zeggen en daarom grijp ik iedere gelegenheid aan:

BEDANKT!!

Bedankt voor het lezen, luisteren, liken, delen, reageren, mopperen, klagen, lachen, huilen, kletsen en genieten! Zonder jullie was ik nooit gekomen waar ik nu ben, dus mijn dank is enorm!

Wat is jou het meest bijgebleven in twee jaar Breg Blogt? En: ik ben benieuwd hoelang je mijn blog al leest?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

17 Reacties

 1. Poeh ik weet niet hoe lang ik al mee lees maar behoorlijk lang! Ook ben ik mega blij dat je blogt want je schrijft leuk, bent een geweldig persoon en ik ga je eindelijk ontmoeten!

 2. Gefeliciteerd met je blogverjaardag! Hoe lang ik precies volg weet ik niet meer ik denk langer dan een jaar.

 3. Wauw, wat een mijlpaal, gefeliciteerd! Nog heel veel blog jaartjes toegewenst.

 4. Gefeliciteerd!!!
  Ik denk dat ik nu iets langer dan een jaar met heel veel plezier jou blogs lees… ga zo door.
  Ben benieuwd wat er veranderd gaat worden.

 5. Gefeliciteerd Breg. En het is nog altijd leuk om je open en eerlijke stukjes te lezen. Volgens mij lees ik al vanaf het begin mee. Dus ik hebnikk jubileum ?. De stukjes over jullie kennismaking vond ik heel leuk om te lezen. Destijds extra leuk omdat er een week tussen elk stuk zat. Spannend! Ga zo door, of ja, je gaat veranderen dus uhm, ok, ik zie wel.

 6. Leuk! Van harte! Ik lees je sinds een half jaartje regelmatig. En ik moet altijd erg lachen, vind ze leuk. Ga zo door 😉

 7. Jeeejjjj, feestje! Gefeliciteerd. Ik dacht dat je al veel langer blogde. Ik blog sinds mei 2015, dus we zitten niet ver van elkaar af! 😉

  Ik ben benieuwd naar de veranderingen, dus morgen zit ik weer klaar voor je nieuwe artikel hoor. Op naar de komende jaren!

 8. Gefeliciteeeeerd!! Haha, mijn foto’s toen ik net begon waren ook bijzonder en uh, soms nog steeds wel, whaha 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.