Wat een jaar was 2016 voor mijn blog! Ik groeide en bloeide, viel en stond weer op. In januari neem ik jullie nog mee in een terugblik op mijn doelen van 2016. Vandaag wil ik jullie vertellen wat mijn tien best gelezen artikelen zijn van 2016…

(Als je op de titel klikt kun je het betreffende artikel lezen)

supermarkt - bregblogt.nl

Lieve moeder in de supermarkt

Mijn allerbest gelezen artikel OOIT! En elke keer als ik hem weer opnieuw deel, roept hij veel herkenning op. Deze week demonstreerde ik nog hoe ik mijn dreumes destijds tussen de schuifdeuren van de supermarkt vandaan plukte, hilariteit alom. Ja, nu kan ik er wel om lachen, maar toen was het wel anders…

 

beste nieuws van 2016

Het mooiste nieuws van 2016!

Voor wie het gemist heeft: over een week start ik met mijn nieuwe baan! Dan is het afgelopen met het luizenleventje en ga ik weer lekker aan de slag. Ik kijk er enorm naar uit! In dit artikel deelde ik dit grote nieuws en vertelde ik ook hoe de sollicitatieprocedure beïnvloed werd door mijn eigen blog…

 

poeh hee - bregblogt.nlIk ben je moeder niet!

Ken je ze? Mensen die je aanspreken met mama? Mensen die je voor dat moment nog niet eerder hebt gezien? Ze zijn er, in grote getale en ik vind ze loei-irritant. Uiteraard moest ik daar even wat over schrijven…

 

Café Nouveau Maastricht - bregblogt.nl

Borrelen in Maastricht: Café Nouveau

Café Nouveau is de eerste echte kaasbar van Nederland én een hele fijne plek in hartje Maastricht. Ik vertel je alles over dit pareltje ♥

onder het mes - bregblogt.nlOnder het mes…

In maart van dit jaar ben ik geopereerd aan een kwaal die in de taboesfeer ligt. Ik zou Breg niet zijn als ik de gemoederen eens even lekker bezig zou houden en daar een stuk over zou schrijven. Ik moest er wel een enorme drempel voor over, want het is nogal een dingetje…

 

Airfryer - bregblogt.nlWat ik écht van de Airfryer vind…

In november ontving ik een Airfryer, via Lekker en Simpel. Ik ben he uitgebreid gaan testen en in dit artikel deel ik mijn eerlijke mening, de voor- en de nadelen van dit populaire apparaat.

 

Help mijn vrouw is blogger!

Toen ik Etienne net vroeg om me even de top 10 voor te lezen zei hij: ‘Hé, ik sta op 7!’ Jazeker, uw aller Roodharige Hunk draagt ook zeker zijn steentje bij aan deze top 10! Met een heel erg leuk artikel, dat herkenbaar zal zijn voor veel bloggers, maar zeker voor hun partners…

 

bregblogt.nlGoh Breg, wat ben je mager!

Nog zo eentje die wat los maakte. Ik schreef mijn irritaties van me af, over de eeuwige opmerkingen over mijn figuur. Ik was er klaar mee en dat heeft de wereld geweten. Het artikel werd zelfs geplaatst op vrouw.nl, waardoor ik van alle kanten berichtjes kreeg. My 5 minutes of internetfame…

 

Het maakt niet uit - bregblogt.nl

Het maakt niet uit…

Tijdens een kampeertripje in Zeeland schreef ik ‘s ochtends vroeg dit blogje op mijn telefoon. Een herkenbare column voor veel ouders…

 

airfryer recepten

Heerlijke Airfryer recepten

De hekkensluiter is wederom een Airfryer artikel. Je kunt dus wel stellen dat deze nieuwe keukenvriend een populair apparaat is op het wereld wijde web. Pas op: het water kan je in de mond gaan lopen…

Dat waren ze: mijn tien bestgelezen artikelen van 2016! Welk artikel van mij is jou het meest bijgebleven dit jaar? Wat voor soort artikelen lees je zelf het meeste op mijn blog? Ik ben benieuwd!

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Die van de supermarkt is echt hilarisch! Maar vind vrijwel al je schrijfsels geweldig ?

  2. Mooi overzicht zo! Ik had er een aantal nog niet gelezen, maar dat stuk van Etienne is echt geweldig zeg!

  3. Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken Antwoord

    Allemaal toppers! Had ze ook allemaal gelezen, op de airfryer blogs na (sorry, geen kookfan). Vind vooral je persoonlijke verhalen en je muziek rubriek erg leuk!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.