Lieve, lieve lezers, lezeressen, fans, niet-zo-fans en toevallige passanten!

Morgen is het kerstmis. Waar het voor mijn gevoel vorige week nog hoog zomer was, straalt het huis nu van de kleine lampjes, kaarsjes en andere kerstkitsch. I love it! Voor ik mezelf helemaal onderdompel in het feestgedruis, heb ik nog een korte kerstboodschap voor jullie…

Afgelopen dinsdag besloten Etienne en ik dat we best al een klein kerstfeestje konden vieren. Hij haalde halsbrekende toeren uit om het gourmetstel van zolder te halen, terwijl ik de tafel lekker kerstig dekte. Laurens assisteerde mij door het zingen van ‘Oh Denneboom’. De eerste keer gourmetten als gezin, hoe burgerlijk wil je het hebben? Ik vind het fantastisch! De tafel stond vol lekker eten, aan het hoofd zat een peuter met rode konen te stralen en wij proostten met een lekker wijntje boven het knetterende vet op de gourmet. Deze pre-kerstparty was de perfecte gelegenheid om een kerstfilm op te nemen, dus pak effe een kopje thee en geniet een minuutje mee met ons kerstvoorpret!

Ik hoop dat jullie allemaal fijne kerstdagen zullen hebben. Of het nu thuis op de bank is in je joggingpak, met familie en/of vrienden. Ik brand een extra kaarsje voor degenen die dit jaar een moeilijke kerst hebben, omdat ze dierbaren missen, of misschien voor het laatst samen met een lief iemand aan de kerstdis zitten. Liefde en hartjes voor jullie allemaal! ♥

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Had hem natuurlijk al gezien maar super leuk filmpje! Hele fijne dagen gewenst meis.. ?

  2. Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken Antwoord

    Hihi leuk filmpje!! Jullie ook fijne feestdagen!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.