In 2016 is ons huishouden uitgebreid met een nieuw apparaat. Het was liefde op het eerste gezicht en in de periode dat ik hem net had was het niet te missen dat ik er eentje had: de Airfryer! Na een tijdje was de eerste hysterische verliefdheid wat getemperd en hielden we gewoon heel veel van elkaar. Nu wilde ik graag meer dan alleen friet en snack bereiden, dus zocht ik nieuwe recepten. De dames van het foodblog The Amazing Kitchen hebben mijn gebeden verhoord, want zij schreven een kookboek met gerechten speciaal voor de Airfryer!

Over The Amazing Kitchen

De dames achter dit foodblog zijn moeder en dochter, Anja en Simone. Ze delen een passie voor lekker en gezond eten en koken én zijn in de ban van de Airfryer. Simone en Anja bloggen allebei apart op www.foodquotes.nl en www.anjasfoodblog.nl met als uitgangspunt lekker en gezond eten, koken zonder pakjes of zakjes, maar -ook niet onbelangrijk- vooral plezier beleven aan koken. Simone heeft een opleiding als voedingsdeskundige en heeft van haar hobby (koken/recepten bedenken) haar werk kunnen maken. Anja is degene met jarenlange kookervaring en is lichtelijk verslaafd aan bakken in alle vormen (zoet, hartig, brood). Met hun gedeelde passie en de liefde voor de Airfryer was het kookboek al gauw begonnen

amazing-kitchen-kookboek-bregblogt

Hét kookboek voor de Airfryer

In het boek vind je maarliefst 50 recepten! Verdeeld in de categorieën ontbijt en lunch, groente, hoofd, bij de borrel en zoete baksels. Je kunt wel stellen dat er voor elk moment van de dag een recept te vinden is in het boek. de recepten zijn helder uitgelegd en je hebt er geen ingewikkelde ingrediënten voor nodig. Heb je zin in zelfgemaakte granola bij je ontbijt? Of liever een lekker saucijzenbroodje? Hou je van aardappel, maar wil je eens iets anders dan friet? Denk dan eens aan de aardappelpuree met kaas of de aardappelgratin. Ik zit dit artikel te typen op een redelijk lege maag en ik kan je vertellen dat het water me continu in de mond loopt. Want, de recepten zijn niet alleen heel uitnodigend, Simone en Anja hebben ook gezorgd voor gave foto’s in hun boek!

Tip: handige bakvormen voor de Airfryer!

Ben je zelf benieuwd naar het boek? Je kunt een exemplaar bestellen via onderstaande button, het is een te gek cadeau voor Airfryerfans!

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen.

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Ohhhh deze MOET ik hebben! Ik heb net een airfryer gekocht, en verder dan wat standaard dingetjes ben ik nog niet gekomen. Leuk kerstcadeautje voor mezelf dus!

  2. Pingback: Airfryer en heteluchtfriteuse cadeau inspiratie - bregblogt.nl

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.