Ben jij al klaar voor de kerst? Qua kleding? Of ben jij zo’n geluksvogel die de hele kerst in joggingpak kan doorbrengen? Ik helaas niet, dus ik ben op zoek gegaan naar een fijne outfit voor de komende feestdagen. Ik nestelde me op de bank en scrollde door de webshop Sans Online, waar je merken vindt als Vila, Only en object. Al gauw viel mijn oog op DE rok!

Saai maar waar, ik ben dol op zwart. Als je mijn kledingkast opent vind je er nogal veel van. Het is mooi, makkelijk te combineren en kleedt zo lekker af. Niet dat ik dat laatste nodig heb, maar toch: na drie dagen vreten met de kerst heb ook ik wel wat overtollige bagage op de heupen. Laat de rok die ik heb uitgekozen nou bepaalde ‘lastige zones’ perfect camoufleren. Ik kan heerlijk uitbuiken zonder eruit te zien als een rollade. Het leuke van deze rok is overigens ook, dat ik hem na de kerst nog vaak genoeg kan dragen. Met een dikke maillot, sweater en sneakers bijvoorbeeld of met een spijkerblouse en enkellaarsjes. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ik droeg de rok laatst al naar een feestje en kreeg er veel complimenten over, dat vind ik altijd zo leuk!

Ook al is een joggingpak het fijnste, met kerst is opdoffen toch ook wel heel leuk! En ik maak mijn moeder er blij mee, dus dat doe ik dan met alle liefde. 😉 Deze kerst draag ik de zwarte tule rok waarschijnlijk met de top die ik erbij heb gekocht. De sterretjes zijn zo lekker kerstig en ik hou van de legergroene kleur.

shirt-vero-moda
Top Vero Moda €16,95
rok-sans-bregblogt.nl
Rok Vila €29,99

Ik zal dit setje combineren met een dunne panty en enkellaarsjes. Pumps draag ik ook weleens met kerst, maar meestal belanden die na een kwartier ergens in de hoek. Aangezien ik op 1e Kerstdag in de keuken sta lijkt het me ook niet zo praktisch op die pinnen. Dat is vragen om keukenchaos. 😉

samenwerking

 

Wat draag jij dit jaar met kerst?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Wat een leuk setje!! Zou ik ook zo aan doen. Ik heb zelf een zwangerschapsjurk voor de ene dag en een jeansbroek met net topje voor de andere dag.. En de derde dag (wij beginnen kerstavond al) lekker in jogging!

  2. Ik draag gewoon mijn normale kleding eigenlijk. Wel doe ik een iets mooiere jurk aan naar het kerstbal van dansles!

    De zwarte rok vind ik erg mooi.

  3. Super leuk setje! Ik heb zelf dus echt nog geen idee, ik moet mezelf maar met mijn dikke buik in een jurkje gaan wurmen vrees ik. Volgend kerst weer in vol ornaat haha 😉

  4. Leuk setje! Deze komt vast voorbij op Instagram. Ik heb ik geen idee wat ik aantrek, een huispak misschien 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.