Zo vlak voor de kerst, in een periode waarin elke dag maar tien minuten lijkt te duren, zat ik ‘s middags even rustig op de bank. Boven lag de kroonprins te snurken, na een ochtendje shoppen en lunchen. Voor ik op online kerstshopexpeditie ging vond ik het tijd om even bij te kletsen met jullie!

Decemberstress

Heb ik geen last van! De boodschappen voor 1e kerstdag zijn grotendeels in huis, volgende week moet ik nog wat laatste dingetjes halen. Zometeen ga ik op zoek naar een cadeau voor de roodharige hunk. Elk jaar doe ik maar wat, want hij weet gewoon nooit wat hij wil hebben. Herkenbaar? Ik zal tegen de tijd dat het kerstfeest losbarst nog een apart blogje wijden aan hoe onze kerstdagen er dit jaar uitzien!

Na kerst heeft Etienne ook een weekje vrij en gaan we een nacht naar Antwerpen. Eten, drinken en misschien een beetje shoppen. Moet natuurlijk wel goed gekleed op mijn nieuwe job verschijnen hè! En dan is het alweer oud en nieuw én mijn verjaardag! Overdag ga ik op stap met mijn mannen en ‘s avonds vieren we oudjaar met vrienden. Lekker relaxed, beetje eten en drinken, ik heb er ontzettend veel zin in!

Drukte op mijn blog

Deze maand is het drukker dan ooit op mijn blog, zo ontzettend gaaf! Ik ga met een knallert het jaar uit hoor! Vooral qua bezoekers, maar ook achter de schermen ben ik lekker druk. Veel bedrijven willen samenwerken, wat logisch is zo vlak voor de feestdagen. Ik wil echter geen wandelende reclamefolder worden, dus heb besloten dat ik voor de rest van de maand geen nieuwe samenwerkingen meer aanneem. Het geeft mezelf een hoop rust, want ik merkte dat ik af en toe een beetje in tweestrijd kwam. Natuurlijk is het heel tof dat bedrijven met me willen samenwerken en dat ik daar wat leuks aan overhoud. Maar op het moment dat ik moet gaan toveren met mijn planning omdat iedereen voor de kerst een plekje wil, is de lol er gauw vanaf. Ik zal dus nog schrijven over de producten die ik in de afgelopen weken heb gekregen en neem verder niks nieuws aan tot het nieuwe jaar. Dit klinkt misschien een beetje arrogant of opschepperig, maar zo bedoel ik het niet. Ik vind het gewoon ontzettend belangrijk dat ik me fijn voel bij wat ik online zet. Ik wil me niet laten leiden door geld, producten of meningen van anderen. Zodra dat gebeurt merk ik dat er een knoop in mijn maag ontstaat en dat ik weer even – lekker zweverig – dichtbij mezelf moet blijven. Luxeproblemen zullen we maar zeggen. Wat ik volgend jaar ga doen op het gebied van samenwerkingen weet ik nog niet, ik ga daar nog even goed over nadenken als ik mijn blogdoelen voor 2017 ga opstellen. To be continued dus!

Vakantie met Laurens

De eerste week van deze ‘vakantiemaand’ was best wel effe wennen. Zowel Laurens als ik hadden er wat moeite mee dat we nu ongeveer 24/7 samen waren. Dit mondde nog weleens uit in ruzie. Logisch ook, we lijken best op elkaar haha! Inmiddels is de rust wedergekeerd en hebben we t heel gezellig.

magisch-maastricht-bregblogt.jpg.jpg gaiazoo-bregblogt.jpg.jpg

Deze week gingen we samen naar de dierentuin, hebben we vliegtuigen gespot op het plaatselijke vliegveld en zijn we gaan shoppen. Tijdens het shoppen brachten we ook een bezoekje aan Magisch Maastricht. Het enorme reuzenrad maakte veel indruk op Laurens, hij vond het prachtig om te zien, maar zei direct: ‘Ik wil daar niet in hoor mam!’ Gelukkig maar, want ondergetekende bange schijterd durft er ook niet in. Hij ging wel superstoer in de carroussel en vervolgens in een kersttreintje. Die laatste bleek toch niet zo’n succes en na 1 rondje viste ik hem er weer uit. Het is wel duidelijk dat hij mijn niet-zo-heldhaftige genen heeft geërfd…

Zo, ik ben weer bijgekletst van mijn kant. Hoe gaat het met jou? Ben je klaar voor de feestdagen?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

16 Reacties

 1. Wij moeten nog cadeaus bestellen voor kerstavond haha. En ik moet nog bedenken wat we tweede kerstdag eten. Oud en nieuw vieren we waarschijnlijk alleen.. Vind ik wel jammer maar is niet anders. Gewoon op tijd naar bed ofzo ?

  • Oh ja das wel jammer, maar met zijn drietjes kan het ook gezellig zijn toch? Paar jaar geleden vierde ik t alleen met Etienne en hebben we echt een geweldige avond gehad. 🙂

 2. Ben nog op zoek naar cadeaus, aangezien we gisteren besloten hebben nog wat kleins te doen onder de kerstboom.
  Boodschappen zijn besteld en worden vrijdagochtend tussen 07.00 en 08.00 bezorgd. Alles wat ik dan nog mis haal ik dan nog.
  Oud en nieuw vieren we met vrienden.

  • Oh heerlijk, thuisbezorgde boodschappen! Ik verwacht dat ik nog wel een paar keer naar de supermarkt ga deze week. Ben altijd zo’n chaoot die tig dingen vergeet! 😉

 3. Wat doe je toch leuke dingen met Laurens!! Wou dat ik dat ook weer kon doen met Roan 🙁 nou ja, over een paar maanden vast weer. Snap overigens heel goed dat t wennen was om ineens 24/7 samen te zijn. Ben blij dat jullie de draai hebben gevonden!

 4. Wij zijn alle feestdagen onder de pannen dus geen boodschappenstress hier haha!

  • Goed geregeld! Wij zijn dit jaar gastheer en gastvrouw, maar dat scheelt 4 uur in de auto, dus ik vind t niet erg! 😉

 5. Hier moeten de boodschappen nog gehaald maar niet super speciaal want kerstavond en 1e kerstdag zijn we samen thuis. Leuk om uit te kijken naar een nachtje Antwerpen, alvast veel plezier!!

  • Oh lekker rustig samen! De laatste kerst met zijn tweetjes he!
   Dankjewel, we gaan er zeker van genieten! <3

 6. Oh ik ben zo blij dat wij alleen cadeaus voor de kindjes doen.
  En we zijn Kerstavond gewoon lekker thuis met z’n drieën en dan onder de pannen. Dus dat scheelt stress.

  • Ik ben inmiddels klaar voor de roodharige hunk en voor Laurens lag er nog wat in de kast: dus klaar is Breg!
   Geniet van de eerste kerst met zijn drietjes! <3

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.