Bijna 2,5 jaar heb ik een luiertas meegesleept. Eerst eentje die ik hormonaal aangeschaft heb en die heel leuk was met z’n sterretjes en streepjes, maar naarmate ik weer meer mezelf werd nam ik toch wat afstand van die tas. Dat Etienne er een keer met de auto overheen is gereden helpt ook niet echt voor onze band. Ik verving de hormonale tas voor een simpele westernbag van de plaatselijke drogist. Prima tas, niet te zwaar, genoeg vakjes. En hij kon vies worden. Want ik weet niet hoe het bij jullie zit, bij mij is de luiertas altijd een ravage. Kapotte rijstwafels, billendoekjes die ik bij gebrek aan prullenbak maar even in een vakje stop, na het poetsen van een vies peuterbekkie. Enfin, echt charmant was het op een gegeven moment niet meer. Nu scheelt het enorm dat ik nu ook niet meer zoveel hoef mee te slepen. Sterker nog, ik ben in de afgelopen maanden al vaker op stap gegaan zonder überhaupt een luier mee te nemen. Russisch roulette is er niks bij, living on the edge weetjewel.

Toen ik van de tassenwinkel Marington de vraag kreeg of ik een mooie tas wilde uitzoeken, sprong ik een gat in de lucht. Dit was het moment! Ik ben er klaar voor: weg met de luiertas! In de eerste instantie zocht ik naar een mooie crossbody tas, maar die waren of te klein of te groot. En als ik een grote zou kiezen, zou dat verdacht veel op een luiertas lijken en dat was juist niet de bedoeling. Het moest dus een damestas worden. Zo eentje die ik af en toe een verliefde blik kon toewerpen en waar ik superzuinig op ga zijn, omdat hij zo mooi is.  wel wilde ik graag een tas waar ik wat spullen in kwijt kan, zoals telefoon, agenda, zonnebril, sleutels, portemonnee en straks als ik weer werkende vrouw ben: heel veel eten voor de werkdag.

Ik scrollde en scrollde door het enorme aanbod. Echt, als je van tassen houdt is dit een webshop waar je je hart op kunt halen. Als je voor 22.00 bestelt heb je de tas de volgende werkdag in huis. Reuze handig voor het kerstshoppen dus!

Qua kleur had ik al besloten dat ik een cognackleurige tas wilde. Ik hou enorm van die kleur én hij is makkelijk te combineren. Een beetje praktisch blijft deze moeke wel hoor! Na al dat scrollen en filteren was hij daar ineens, De Tas. Nu restte mij alleen nog het wachten op de bezorging.

De tas werd bezorgd in een doos en toen ik die openmaakte zat hij mooi ingepakt. wat een cadeautje! De tas was precies zo mooi als ik had verwacht. Ik aaide over het geruwde leer en wist meteen dat wij een hele mooie tijd samen gaan hebben. Zolang mijn peuter met zijn plakhandjes maar uit de buurt blijft. Voor hem neem ik wel een plastic tasje met luiers mee voortaan, want deze tas is streng verboden terrein voor rijstwafels, diksap en snoetenpoetsers. Weg met de luiertas!

tas-marington-bregblogt

Ik heb gekozen voor de Pretty Pearl Hobo van het merk Burkely in de kleur cognac. Hij is prachtig afgewerkt, lekker ruim en die kleur: ♥

Gebruik jij nog een luiertas? Of liever een gewone tas? Hoe vind je mijn nieuwe tas? Klets gezellig mee in de comments!

samenwerking

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Oh hij is leuk hoor! Inderdaad groot genoeg maar niet size luiertas! Ik heb trouwens al mega lang gewoon een rugzakje voor al Fay haar meuk ?

  2. Mooi ding zeg!
    Haha hier was het één doffe ellende met die luiertas (gratis gekregen bij de aanschaf van onze kinderwagen geloof ik). Heel degelijk en neutraal ding, zowel voor mannen als vrouwen. Hij sleepte alleen soms over de grond, inderdaad losse rijstwafel en open bekers sap, melkpoeder en rozijntjes maakten het allemaal niet beter. Laatst brak het hengsel af, was blij dat hij weg kon. Als alternatief nemen we de luiers mee in de rugzak van Rose en gebruik ik mijn eigen tas weer.

  3. Ik heb mijn handtas altijd los gehouden van de luiertas. Nooit alles in één zeg maar. Tegenwoordig hebben we een rugzakje voor ons zoontje.

  4. Prachtig exemplaar zo te zien! Lenne is morgen anderhalf en dus nemen wij wel nog een luiertas mee.. Maar ik kijk er al naar uit om die niet meer mee te nemen 😉

  5. Heel gaaf deze tas! Mooi! Ik gebruik de luiertas ook steeds minder. Ik heb gewoon veel minder nodig nu Mirthe wat groter wordt.

  6. Oh wow, wat een plaatje! Dit zou ook een tas kunnen zijn waar ik voor zou kiezen. Had ik bij Lise trouwens nog een luiertas met cupcakes en strikjes, nu bij Quinn heb ik een stoere Cowboysbag. Je verandert daar toch in he.. 😉

  7. Wat gaaf dat je een tas mocht uitkiezen en goede keus gemaakt 🙂 Hier wel een luiertas gekocht, maar gewoon een simpele. Juist voor alle troepjes lijkt mij dat ideaal, dit zodat mijn eigen tas mooi blijft! Geniet van deze beauty!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.