Oh ik ben er dol op: online shoppen! Ik kan me echt uren vermaken met het volgooien van winkelmandjes, combinaties bedenken voor mezelf en vooral veel kleding voor Laurens uitzoeken. Het is één groot feest, tot het moment dat ik bij de kassa beland. Autsj, dat valt meestal wel effe tegen! Gevolg: ik gooi mijn mandje weer leeg en klap de laptop dicht. Pas geleden ontdekte ik een site waar ik voor zachte prijsjes kan shoppen en dus niet met een lege winkelwagen hoef te vertrekken, ik vertel je er vandaag meer over!

Elke dag nieuwe acties

De webshop limango is in 2007 gestart in Duitsland. De webshop, die zich richt op moeders en jonge gezinnen is inmiddels ook te vinden in Nederland, België, Oostenrijk, Polen en Frankrijk en daarmee de grootste online shop voor moeders en (jonge) gezinnen. Dagelijks starten er nieuwe acties, waarmee je mooie producten kunt scoren tegen gunstige prijzen. Denk aan kinderwagens, vloerkleden voor de kinderkamer en kleding. De acties lopen steeds een aantal dagen en werken volgens het op=op principe. Het is dus handig om je aan te melden voor de nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van de acties die eraan komen en je niet achter het net vist.

Alles voor de kleintjes

Dat een kind veel geld kost is algemeen bekend. Ik merk dat het geld niet alleen in luiers gaat zitten, maar zeker ook in kleding. Niet zo gek, want die kinderkleding is ook zo leuk! Tel daarbij op dat die kabouters groeien als kool en je zult toch een aantal keer per jaar nieuwe broeken, truien en shirts moeten aanschaffen. Bij limango vind je verschillende merken en de kortingen kunnen oplopen tot wel 75%. Kijk, daar houdt moeders portemonnee wel van!

shoppen Limango - bregblogt.nl

 

Verdien shoptegoed via je vrienden

Wanneer je jouw vrienden uitnodigt voor Limango en zij plaatsen een bestelling, dan ontvang jij €10,- shoptegoed. Uitnodigen kan via een link in een e-mail of via Facebook. Heel makkelijk en wie wil er nou geen gratis shoptegoed ontvangen?

Kende jij Limango al? Of vertel ik je iets nieuws en ga je nu een kijkje nemen?

samenwerking

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

1 Reactie

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.