Dankzij mijn blog kom ik met ontzettend veel leuke mensen en merken in contact. Van grote bekende merken tot kleine, groeiende webshops. Zo kreeg ik een tijdje terug een berichtje van Jessica. We volgen elkaar al een tijdje op Twitter. Jessica heeft een webshop in zelfgemaakte kinderkleding en ze vroeg me of ik het leuk vond om een broekje voor Laurens te ontvangen. En of ik dat leuk vond! Ik mocht kiezen uit een paar stoffen en een week later viel een gezellig pakketje in de bus…

Jessie Style - bregblogt.nl

Handgemaakte kwaliteit

Jessica maakt alle kleding en accessoires in haar webshop JessieStyle zelf. Ze maakt geen grote collecties, waardoor je dus weet dat je het broekje of jurkje niet bij de halve stad tegenkomt. Ik ben zelf dol op broekjes met toffe prints. Toen Laurens baby was droeg hij heel vaak leggings en baggy broekjes van toffe stofjes. Nu hij wat ouder wordt, draagt hij vaker stoere spijkerbroekjes, de baggy broekjes vind ik vaak wat te babyachtig of juist teveel joggingbroek. Ja, ik weet het, ik ben kieskeurig. Ik was dan ook heel erg blij toen Jessica me een foto van de stoffen doorstuurde, er zat een hele stoere print bij waar ik meteen blij van werd!

Het eerste dat me opviel is dat het broekje met heel veel zorg en liefde is gemaakt. Ook de afwerking is heel netjes. Zo zit er verstelbaar elastiek in de taille en zijn de broekspijpen lekker lang. Zo hebben we er extra lang plezier van. Toch handig met kinderen die groeien als kool.

broekje-jessiestyle-bregblogt-detail-tailleband broekje-jessiestyle-bregblogt

Kijk nou hoe schattig! Het broekje is in maat 92 en valt heel ruim. Door het eerdergenoemde elastiek kon ik hem perfect op maat maken. Ik vroeg Laurens om even mee naar buiten te gaan, zodat ik foto’s kon maken. Het was echt stervenskoud, dus ik hoopte dat hij er zin in had en mee wilde werken. Als een volleerd model ging hij voor me staan, draaide wat met zijn kontje en zei: ‘Zo goed mama? Ik vind een fotoshoot leuk!’ Tja, je moeder is blogger of niet hè?! 😉

Wat vind je van het broekje? Shop jij vaker bij kleine webshops?

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Ik vind het broekje eigenlijk wel leuk zo met de zebra’s maar weet niet of ik het zelf zou kiezen.

  2. Superleuk broekje!! Helemaal mijn smaak. Shop zelf vaak bij kleine webshops.

  3. Wat leuk! En die verstelbare elastiek is super handig. Daar ontbreekt het vaak aan bij dit soort broekjes.

  4. Wat een super stoer broekje en echt ideaal dat knoopsgat elastiek! Meestal zit er gewoon elastiek in en zak het mijn zoontje van z’n billen. Ik ga eens even een kijkje nemen.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.