Soms stel ik me eens voor hoe het zou gaan, als peuters zouden appen met elkaar. Denk aan een klein peuterjongetje dat appt met zijn chickie bijvoorbeeld. Nou ja, één van de velen natuurlijk…;)

P: Hoooiiii! Ben je daar?
C: Yes! Even de telefoon van m’n moeder gepakt, ze denkt dat ik een of ander suf Sesamstraat spel zit te doen
P: Haha, mijne denkt dat ik naar vliegtuigen zit te kijken. Maar echt, ik word gek hier!
C: Wat dan?
P: Ja mijn moeder! Wat anders?
C: Oh nee hè, de jouwe ook al? Wat heeft ze nu weer gedaan?
P: Nou, we waren dus in de supermarkt. Sta ik daar super stoer met mijn winkelwagentje, iedereen keek naar mij van ‘die is cool’. Weet je wat ze toen deed?
C: Nee? Vertel!
P: Ze maakte een vinger nat met haar eigen spuug. EN MAAKTE MIJN GEZICHT DAAR SCHOON MEE! GATVERRRRRR!

C: Ieeeeeuuuwwww! Dat is echt superrrrrvies! Doet de mijne ook altijd. Hallo?! Ik heb ook een imago hoor!
P: Ja, precies dat! Nou en dat is nog niet alles hè….
C: Oh nee, nog meer?
P: Ja, we gingen lunchen. Met mijn vader ook erbij. Die is wel oké, doe ik altijd stoere mannendingen mee zoals foeballe enzo. Maar we zitten daar dus aan die tafel, ik was aan het wachten op mijn tosti. Zegt ze ineens keihard: ‘Lautje, heb je gepoept?’ Ik schaamde me natuurlijk mega kapot. Aan de tafel naast ons zaten namelijk een paar andere kindjes uit onze groep weet je. Dus ik zeg: ‘Nee, echt niet!’ Weet je wat ze toen deed?
C: Oh wat errug! Vertel…
P: Ze tilde me op en rook aan mijn kont! En zei vervolgens: ‘Oh nee, je hebt gelijk. Wat goed dat je het zei!’ Ja duuuhhh, ik zei het inderdaad al hoor!
C: Oh dat is zoooooo gênant! Weet je wat de mijne deed gisteren?
P: Rook ze ook in het openbaar aan je kont?
C: Nee, nog veel erger. Ik was dus met mijn moeder in een winkel. Ze wilde wat nieuwe kleren voor me kopen. Nou ja, prima, weet je. Staan we daar, houdt ze me een jurkje voor. Dus ik lach lief. Voor ik er erg in had, had ze me half uitgekleed. Midden in die winkel! Serieus, ik kwaad enzo hè. Schreeuwen, op de grond liggen. Denk je dat ze me snapte? Nee hoor. Ze ging gewoon naast me liggen schreeuwen! Ik schaamde me kapot!!

P: Mèèèèèèn dat is echt gênant!! Volgens mij leren ze op de moederschool hoe ze ons zo vaak mogelijk voor schut moeten zetten, denk je ook niet?
C: Ja dat weet ik wel zeker. Ik bedoel, als ze het in haar hoofd haalt om een stukje groenten in mijn avondeten te doen, is het toch logisch dat ik dan heel boos word? En dat ik een lepel rode saus tegen het plafond mik?
P: Ja, dat ligt echt aan moeders hoor. Ik was een keer met haar in de supermarkt en toen kreeg ik zo’n prijskaartje bij de groenten niet los. Ik suuuuuuper kwaad, want ik wilde dat ding slopen. Stond ze me gewoon uit te lachen. Sterker nog: ze maakte een foto van me en schreef er later zelfs een blog over!! Nou, ik was dus echt heel boos dus toen we de winkel uit liepen ben ik lekker tussen de schuifdeuren gaan liggen. Je had haar moeten zien zweten, dat was wel lachen!
C: Oh echt, die moeders moeten eens opgevoed worden. Schaamteloos zijn ze gewoon. Hé, maar ik moet mijn telefoon weer inleveren. Sesamstraat begint zo en dan moet ik naar bed. Tot morgen!
P: Ja, ik mag nog even Brandweerman Sam kijken en dan moet ik ook naar bed. SAAAAAIIIII. Tot morgen!

Lees ook: Loslaten sucks!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

17 Reacties

  1. “En soms, als ik echt gek wordt van mijn ouders, dan gooi ik gewoon wat spullen op de grond. Dan roept die gekke Papa dat, als ik dat nog 1 keer doe, ik op de gang moet staan. Dan denk ik: Dat is een goed idee, ff rust van die 2 ouwe, ik zet mijn stoute gezicht op en gooi het dan alsnog op de grond, HEERLIJK”.

    “Wajooo, jij bent echt stoer; zoiets zou ik niet durven hoor”.

    Hahaha, heerlijk gelachen Breg 😉

  2. Hahaha, dit is een van de leukste blogs die ik ooit gelezen heb! Wat leuk geschreven en ik zie het al helemaal voor me.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.