Jaaaa ik kan nu weer zeggen: ‘Deze maand ben ik jarig!’ Ik ben een enorm verjaardagskind, dus ik kijk uit naar de 31e! Gelukkig wordt het geen saaie, lange maand met de Sint, Kerst en wat leuke uitstapjes, dus de tijd vliegt voorbij. Eerst wil ik nog even terugkijken naar november, want dat was me ook het maandje wel zeg!

Waar zal ik eens beginnen? Ik zette begin november de boel even op zijn kop door een berichtje op Facebook te plaatsen waarin ik zei dat ik een leuke aankondiging had. Op het artikel dat ik die avond plaatste kreeg ik een aantal keer het verwijt van ‘clickbait, wat zoiets betekent als iemand met een pakkende titel naar je blog lokken en dan niet aan de verwachtingen voldoen. Ik vond het zelf geen gevalletje clickbait en vond het vooral dolhilarisch om te lezen waar jullie allemaal over speculeerden! 😉

We hadden begin november nogal wat te stellen met onze auto. Het arme ding was aangevallen door een marter en lag daardoor een beetje overhoop van binnen. De garage was niet echt klantvriendelijk, wat erin resulteerde dat ik veranderde in mijn eigen communicatie nachtmerrie…Gelukkig was de verzekering heel behulpzaam en hoeven we niet een maand lang op brood met pindakaas te leven. Is ook zo ongezellig met de kerst hè?

Over Laurens had ik ook genoeg te vertellen deze maand! We gingen voor het eerst op bezoek op de basisschool, waar we een rondleiding kregen. Het inschrijfformulier ligt inmiddels (bijna) ingevuld op tafel, klaar om in te leveren. Een hele mijlpaal hoor!  Ook deed de kroonprins nog een aantal hilarische uitspraken, die ik op een rijtje zette. Hij deed overigens deze week nog een uitspraak toen hij hoorde dat ik een nieuwe baan had. Daarmee haalde hij zelfs de pagina ‘Whatsupjeboterham’ op Facebook!


De Goedheiligman speelde ook een grote rol in mijn blog in november. Ik vertelde op 11 november hoe we ons hadden voorbereid op het grote feest. Vervolgens slingerde ik diezelfde avond nog een blog de wereld in, waarin ik me boos maakte om de dreigingen rondom de intochten. Eenmaal gekalmeerd was het tijd om de Sint in te halen en dat deden we dit keer in Dordrecht. Ik schreef erover in het artikel ‘Een onbetaalbaar parelsnoer.’

papa en Laurens

Afgelopen maand vierden we dat Laurens 2,5 jaar in ons midden is. Niet met een echt feestje hoor, maar ik wilde deze mijlpaal niet stilletjes voorbij laten gaan. Dus schreef ik een brief aan Laurens.

Het hoogtepunt van deze maand was toch wel, ik noemde het al even, mijn nieuwe baan! Ik ben zo blij en opgelucht dat het gelukt is. En niet zomaar gelukt, ik heb echt het gevoel dat ik precies op de goede plek ben beland. Een klein team met alleen maar mannen, binnen een vakgebied dat mijn hart al 20 jaar geleden stal: de horeca. En dan toch in een HR rol, het heeft zo moeten zijn! Ik kijk er enorm naar uit om in januari te starten!

De weg naar mijn nieuwe baan legde ik ook nog vast in een nieuwe aflevering van Job Talk. Samen met collegablogger Wendy deelde ik tips voor een goed sollicitatiegesprek. Grappig detail: in mijn tweede sollicitatiegesprek kreeg ik mijn eigen vragen voorgeschoteld…mijn collega’s hebben wel humor dus! 😉

De tweede helft van de maand stond in het teken van de Airfryer. Ik kreeg er eentje toegestuurd om te testen voor het foodblog Lekker en Simpel. Ontzettend tof om te doen en ik heb er veel plezier in gehad om verschillende opdrachten uit te voeren. Inmiddels staat mijn review ook online, dus ik raad je zeker even aan om al mijn Airfryer artikelen te lezen als je interesse hebt in deze magische machine!

Ik sloot de maand af met een onvergetelijke ervaring, tijdens het Chickstart event in Nieuwegein. Ik heb ontzettend veel lieve en mooie reacties gekregen op het blog dat ik over deze dag schreef.

Zo, ik hoop dat je weer bijgepraat en -gelezen bent! December is al goed begonnen, het is gezellig druk op mijn blog, ik geniet van de vrije tijd met mijn kleine blonde kabouter en ik kijk uit naar de kerst en mijn verjaardag.

Wat was jouw hoogtepunt van november?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.