Na een paar relaxdagen besloot ik om afgelopen vrijdag lekker op stap te gaan met mijn kleine blonde vriendje. Er was regen, taart en veel plezier! Kijk je mee in een nieuwe Oh Happy Day?

De dag begon al fantastisch, want Laurens sliep uit tot 10.15! Wat een feest hè? Hij was ‘s ochtends even wakker geweest en speelde in bed. Ineens was het weer stil. Ik kon rustig even opstarten en mijn rondje social media doen. Daar werd ik ook blij van, want mijn blog van die dag, ‘Ik ben je moeder niet!’ werd erg goed gelezen!

Toen Laurens wakker was, stapten we dik ingepakt op de fiets. Mijn fiets had drie weken eenzaam in de stad gestaan met twee (!) lekke banden, dus ik was blij dat ik hem weer kon gebruiken. Komt die luie kont van me ook weer eens in beweging! Het was de eerste keer dat ik met Laurens op de fiets naar de stad ging. Zonder buggy of draagzak. Een hele mijlpaal en meneer nam zijn taak – zelf lopen – heel serieus!

Laurens - bregblogt.nl

In de Hema ging hij op een randje tussen de damesvesten zitten wachten tot ik klaar was met het uitzoeken van een cadeautje. Je weet wel, als een echte verveelde man die met zijn vrouw mee gaat shoppen… 😉 Dit leverde hem nog een mooi compliment op van een mevrouw, die hem vertederend aankeek en zei wat een grote en brave jongen hij was. Hij zat echt te glunderen, zo lief!

Toen we waren geslaagd was het tijd voor iets lekkers. Ik vroeg Laurens: ‘Wil je ergens een broodje gaan eten?’ ‘Nee, dat hoeft niet.’ ‘Iets drinken dan?’ werd beantwoord met een ‘Neuh’. Ineens viel me in dat we heel dichtbij TaarT Zaak waren, een fijne plek met heerlijke taartjes. Ik zei: ‘Zullen we dan taart gaan eten?’ ‘JA! WE GAAN TAART ETEN, KOM MAMA!’. Oké, dat was duidelijk!

cupcakes - bregblogt.nl

We kozen een Snickers cupcake en een Oreo cupcake uit. Ik trok even Laurens zijn mooie shirt uit en het feest kon beginnen. Een kwartier later stuiterde een blond jongetje met een bruin gezicht en een enorme smile door de zaak. Ik leunde met een volle buik achterover. Wát een lekkere cupcakes! Missie geslaagd: allebei blij!

Tijd om verder te gaan. Het regende inmiddels, maar daar trokken we ons niks van aan. Normaal zou ik er strontchagrijnig van worden, maar door het enthousiasme van Laurens werd ik direct vrolijk. Onderweg stopten we nog om te kijken hoe er een weg werd aangelegd en we zongen Sinterklaasliedjes. Eenmaal aangekomen bij Laurens zijn peettante Vief was het tijd voor thee. Laurens speelde met de Playmobil en ik kon effe opdrogen en bijkletsen met mijn vriendinnetje.

Een uurtje later kwamen we thuis en ik hoef denk ik niet uit te leggen of het inmiddels was gestopt met regenen…

regen - bregblogt.nl

Veel tijd om op te drogen was er niet, we gingen nog even op bezoek bij de achterburen om wat foto’s te printen. Achterbuurvrouw Yvonne is gastouder, dus Laurens dook meteen de speelhoek in en we hoorden hem niet meer. Hij was echt enorm in zijn element de hele dag en als hij dat is, ben ik het automatisch ook! Terug thuis gingen er frieten in de Airfryer en wachtte er een tof pakketje op ons van Jessica…binnenkort meer over de inhoud!

Jessie Style - bregblogt.nl

Na het eten zette ik mijzelf in de steigers. Ik ging die avond namelijk wijntjes drinken voor de verjaardag van Vief. Ja, die waar ik die middag ook was geweest. 😉

Lumière Maastricht - bregblogt.nl

Het feestje vond plaats in Lumière, het nieuwe filmhuis annex bar annex restaurant in het Sphinxkwartier in Maastricht. Lekkere wijntjes en hapjes, leuke gesprekken en goed gezelschap: tevreden rolde ik om half twee mijn bed in. Het was een Happy Day!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Wat een heer-lijke dag!! En die taartjes, ik kom binnenkort echt die kant op ?

  2. Ooooh nóg een extra reden om weer een keer naar Maastricht te gaan: TaarT! 😀

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.