Nu het einde van het jaar nadert, begint het te kriebelen om plannen te maken voor volgend jaar. En nu ik een nieuwe baan heb, is dat een stuk leuker kan ik je vertellen! Vandaag vertel ik je alles over de reisplannen voor 2017!

Italië

Ons tripje naar Italië is dit jaar zo goed bevallen, dat ik het graag nog eens over doe. Etienne is altijd vol lof over Venetië, dus dat wil ik dan ook weleens met eigen ogen aanschouwen. Oh en Rome! Daar ben ik dus nog nooit geweest… En er is nog zoveel meer in dit mooie land! Het landschap, het eten, de winkels…allemaal even fijn! Wanneer we dit zouden willen doen? Geen idee. Ik vond het in september dit jaar een prima tijd, dus wie weet wordt dat het weer. Zolang Laurens nog niet naar de basisschool gaat zijn we flexibel in de vakantieperiodes.

bregblogt.nl

Zeeland

Afgelopen zomer kochten we een supersonische familietent die je kunt oppompen i.p.v. te klooien met stokken. Echt een uitkomst hoor, hij staat binnen 20 minuten fier overeind en in dezelfde tijd breek je hem weer af! Laurens vond het slapen in de tent hartstikke leuk en wij hadden ook niks te klagen. We hopen komend jaar weer een paar keer naar Zeeland te kunnen. Lekker voor een nachtje of voor langere tijd. Auto volladen en wegwezen! Zeeland staat voor mij gelijk aan rust, zodra ik de provinciegrens passeer ontspan ik volledig en zodra ik het strand zie krijg ik de enorme glimlach die daarbij hoort amper van mijn gezicht.

Zeeland - bregblogt.nl

Brugge

Het is alweer een paar jaar geleden sinds we voor het laatst in Brugge waren. Ik vind dat zo’n ontzettend gezellige stad! De kleine straatjes, vele grachtjes en natuurlijk de fijne kroegjes. Sowieso vind ik Vlaanderen ontzettend gezellig. We doen tijdens een bezoekje vaak niet meer dan eten, drinken, nog meer eten en drinken en shoppen. Lijkt me ontzettend gezellig om met Laurens door de grachten te gaan varen en daarna samen op een terrasje te genieten van een biertje, appelsap en lekkere maaltijd.

Florida

Hoppakee, dat zijn wel weer even genoeg bestemmingen in de buurt, ik vlieg even de oceaan over. Naar Florida om specifiek te zijn. Mijn vriendin Mirel woont daar sinds een aantal jaren en het lijkt me echt tof om haar en haar man op te zoeken. Als het zover komt dat we die kant opgaan, willen we het combineren met een andere fijne bestemming…

De Antillen

Dit staat al ZO lang op mijn wensenlijstje! Chillen met de billen op een parelwit strand, snorkelen in warm water en een heerlijke ‘laat maar gaan’ mentaliteit. We hebben ons nog niet verdiept in de verschillende eilanden, dus of het Aruba, Bonaire of Curaçao gaat worden: geen idee. En 9 uur vliegen met een peuter? Tja, we zijn niet de eerste en zeker niet de laatste die dat gaan doen dus het zal wel loslopen.

Wat staat er op jouw reiswensenlijstje voor 2017?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

14 Reacties

 1. Wat een leuke bestemmingen !
  Zeeland geeft ons ook altijd een vakantie gevoel. Mijn zusje woont daar en bezoeken we uiteraard regelmatig.
  Barcelona is ook zo’n stad, waar we al meerdere keren geweest zijn en ook weer graag naar terug gaan, de tapas alleen al Hahahahaha.
  En de Caribiën………met zijn witte parelstranden…….blijft trekken.

 2. Mooie lijst! Ik wil ontzettend graag naar Krakau. Blijkt een prachtige stad te zijn. Verder een mooi warm (ei)land..met m’n blote billen in het zand..ik wil nu al wel weg!

 3. Klinkt allemaal niet verkeerd! Hoop dat jullie alle reisjes gaan maken, de Antillen lijken mij ook te gek ?

 4. Aruba staat heel hoog op mijn wensenlijst maar of ik moet een zak met geld vinden ergens of die wens gaat voorlopig nog niet uitkomen!

 5. Eerst maar eens een kind baren en dan weer reizen hier 😉 Ik wil graag door Scandinavië reizen of naar IJsland.

 6. Aruba staat bovenaan, omdat ik mijn nichtje graag weer eens wil zien. Maar in mijn geval zal het wel weer de camping in een dorpje naast Maaseik worden. ?

 7. Zeeland is ook echt een van mijn favoriete plekken <3. Wij hebben zo'n opblaasbare tent van mijn ouders ook een keer meegenomen, alleen is het nog wel een beetje hannessen als je hem voor de eerste keer opzet.

 8. Krakau is inderdaad een echte aanrader!
  Hele mooie stad, authentiek, prachtige dingen om te zien en lekker goedkoop!
  Voor de kleine stedentrips zou je eens travelbird in de gaten moeten houden! Die hebben vaak hele leuke aanbiedingen 🙂

 9. Wat een briljant idee: een tent die je kunt oppompen! Dat kende ik nog helemaal niet. En kan die niet heel gauw lek gaan zoals kinderbadjes?

  • Hee Nicole, nee het is niet zoals luchtbanden. Het zijn stevige buizen waar je de lucht in pompt, google maar eens op Quechua Air seconds. Echt een geniaal systeem! 🙂

 10. Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken Antwoord

  Mooie lijst!! Als je de Antillen bezoekt, kies dan voor Curaçao, dat is t meest geschikte eiland met kinderen. En t vliegen overleef je wel 🙂
  Wij hopen over een paar maanden weer te vertrekken met de caravan. Denk dat onze eerste bestemming Kroatië wordt!

 11. Heerlijk zeg… wij gaan in maart maar weer eens voor de 4e keer naar Curacao. Het vliegen is bij ons goed bevallen met een kleine man dus bij jullie zal dat dan ook wel goed komen. Leuk weer naar Zeeland, als je daar dan toch bent kom dan even snel naar Ouddorp nog net in Zuid-Holland, leuk in de zomervakantie hebben we 3x op woensdag een gezellige toeristendag met 160 kraampjes…

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.