*** winactie gesloten ***

Ja, ik weet het, de ene grijze bebaarde man is het land nog niet uit, of de ander staat al te popelen! Ik ben even dol op allebei de heren en hun feest, dus ik verdeel mijn aandacht in deze periode eerlijk. Nu alles voor Sinterklaas geregeld is, kan ik in gedachten al aan de slag met de Kerstman. Okรฉ, dat klinkt een beetje gek, ik bedoel natuurlijk met het Kerstfeest… ๐Ÿ˜‰ Vandaag deel ik mijn tip voor fijne kerstkaarten รฉn: ik geef tegoed weg, zodat รฉรฉn van jullie ook een leuk setje kan gaan maken!

De afgelopen jaren heb ik geen kerstkaarten verstuurd, maar in plaats daarvan een donatie gedaan aan Stichting No Guts No Glory. Toen ik onlangs door Kaartje2go werd gevraagd of ik interesse had in zelf kerstkaarten maken leek me dat een uitstekend idee! Ik zat al gauw een hele tijd te scrollen door het enorme aanbod. Echt, er is zoveel keus!

As we typ heb ik onze kaarten nog niet gemaakt, omdat ik nog op foto’s van een shoot wacht, die ik graag wil gebruiken. Er zijn mooie foto’s van ons drietjes gemaakt en die zou ik dan in รฉรฉn van deze drie ontwerpen willen gebruiken.

kerstkaarten - bregblogt.nl

Winactie!

Zoals beloofd geef ik aan รฉรฉn van jullie โ‚ฌ25,- tegoed weg, waarmee je zelf kerstkaarten kunt maken op Kaartje2Go.nl! Meedoen is zoals altijd een eitje:

Laat een reactie achter, waarin je duidelijk aangeeft dat je meedoet aan de winactie.

Uiteraard vind ik het heel tof als je me volgt op Facebook, Twitter of Pinterest, maar dit heeft geen invloed op je winkansen. Delen en liken van het bericht is altijd welkom!

De winactie loopt maarliefst twee weken, tot en met zondag 11 december 2016 23.59 uur en in de week erna maak ik de winnaar bekend!

Edit: de winnaar is geloot en de gelukkige is: Nicole! Gefeliciteerd! Liefs,
Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciรซle content. Lees er meer over in de disclaimer .


Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?Bregje
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

18 Reacties

 1. Avatar

  Ik doe heel graag mee en ben benieuwd naar hoe je kerstkaarten er uiteindelijk uit gaan zien ?

 2. Avatar

  Super leuk.. ik doe graag mee voor het kerstkaarten tegoed
  Facebook: An Na

 3. Avatar

  Ik doe graag mee!
  Voor de oma’s maken we elk jaar een kaartje van de kinderen met kerst. Dus shop tegoed zou dan leuk zijn ๐Ÿ™‚

 4. Avatar

  Doe graag mee! Hebben onlangs leuke familie selfies gemaakt die zeker leuk op een kaartje zullen staan.

 5. Avatar

  Hallo,

  Wat een leuke actie. Ik volg je via Twitter en Facebook. Ik maak graag zelf kaartjes en heb toevallig een hele leuke foto van mijn hond bij de Kerstboom die ik als kerstkaart wil maken. Lijkt mij ontzettend leuk om dit tegoed te winnen.

 6. Avatar
  Anneliese de Waal Antwoord

  Heel erg leuk om je eigen kerstkaarten te maken, ik zou het graag uit willen proberen.
  Groetjes Anneliese

 7. Avatar
  melissa van stipdonk Antwoord

  Ontzettend leuke actie. altijd veel leuker om echte kerstkaarten te versturen en ontvangen ipv digitale!

 8. Avatar

  Wat een leuke winactie. Ik doe mee!
  Ik maakte vroeger al graag kerstkaarten lijkt me heel leuk om iedereen een persoonlijke kaartje te kunnen sturen en te bedanken dat ze er altijd voor me zijn.
  Groetjes,
  Cheyenne

 9. Avatar
  Esther Potters Antwoord

  Ik ben dol op kerstkaarten zowel om ze te krijgen als om ze te versturen. Daarom is dit echt een winactie die voor mij is weggelegd. Ik doe graag mee:) #leuk

 10. Avatar

  Jaaaaaaa leuk, ik ben gek van persoonlijke kerstkaarten en lekker frรถbelen natuurlijk ๐Ÿ™‚

 11. Avatar
  Helma keijzer Antwoord

  Ik doe graag mee!!! In nov denk ik altijd na over een leuke foto kaart. En ieder jaar weer denk ik in december oeps niets mee gegaan!! En met een dreumes en een 6 jarige bij de kersshow om foto’s te maken was nog geen succes! Komt vast goed maar toch doe ik mee. Groetjes

 12. Pingback: Save the date kerstkaarten- Trouwinspiratie - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.