Vorige week werd een heel leuk pakketje bezorgd voor de Happy Mama Sint Swap. De watte? De Happy Mama Sint Swap! Ik zal je zo even uitleggen wat het is, waar het vandaan komt en met wie ik dat deed!

Verspreid over het zuiden van Nederland woont een clubje hele lieve en gezellige meiden. De zachte G is niet het enige dat ze verbindt, ze zijn met elkaar in contact gekomen door het bloggen. Ondergetekende was een tijdje weg van de groep, maar een paar maanden geleden werd ik weermet open armen ontvangen. Zo lief zijn ze dus, die dames! Tijdens het appen werd duidelijk dat de meiden lootjes hadden getrokken voor een Sint Swap. Helaas was ik net te laat teruggekomen om mee te loten. Dacht ik. De meiden besloten dat er best nieuwe lootjes getrokken konden worden en zo geschiedde: de Happy Mama Sint Swap was een feit!

Lootjes en cadeautjes

Een swap werkt net als een surprise. Je trekt digitaal lootjes en dan ga je aan de slag met het samenstellen van een leuk pakket voor jouw swapmaatje. Ik had het lootje van Marij getrokken en ging op pad met haar verlanglijstje. Al gauw had ik allemaal fijne spulletjes verzameld in haar favoriete kleuren en het pakketje was compleet! Ik pakte alles in Sinterklaaspapier, gooide er wat kikkers, muizen en pepernoten bij en het pakket kon op de post…

Happy Mama Sint Swap

Helaas was er onderweg iets mis gegaan en kwam de mok in iets meer dan 1 stukje aan bij Marij. Ik ga gauw op zoek naar een vervangend exemplaar…

Verwenpakket

Vol spanning opende ik de doos die bij mij bezorgd werd. Er zat geen kaartje bij en dus wist ik van wie het was. Huh? Hoe dan? Nou, Charlotte had op de app al verklapt dat ze vergeten was het kaartje erbij te doen. 😉 Ik ben enorm verwend met chocolade (pindarotsjes!!), een fijn tijdschrift, badolie, douchegel! Daarnaast zat er voor Laurens ook nog wat in het pakket: een boekje met boerderijgeluidjes en bruistabletten om zijn badwater knalrood mee te kleuren! Echt zo lief! Check ook zeker even het blog van Charlotte om te zien wat zij in deze swap ontving! 

Happy Mama Sint Swap

Het is elke keer weer een feestje om een mooi pakket te maken en iemand anders blij te maken met fijne spulletjes. Natuurlijk is het ook ontzettend tof om zelf verrast te worden! ♥

Ben je benieuwd naar de swaps van de andere meiden? Neem dan zeker gauw een kijkje via op de blogs van Charlotte, Geertje, Nicole, Janske, Monique en Laura! Marij vertelr meer over haar swap op Instagram! Ook als je niet benieuwd bent raad ik je deze fijne blogs zeker aan! ♥

Doe jij weleens mee aan een swap?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

  1. Super gezellig dat je er weer bij bent. Voelt alsof je nooit bent weggeweest!

  2. Tuurlijk mocht jij nog meedoen! En wat ben je verwend! Die bruisdingen voor in bad zou Lise ook helemaa te gek vinden 🙂

  3. Keileuk zeg. Wij hebben ook een swap gedaan met moeders die in maart uitgerekend waren, we kennen elkaar via Facebook. Mijn pakketje is binnen, zondag mag ik het openen.

  4. Ben blij dat je er blij mee bent! En die geluksengel is voor in de auto, kan je straks veilig naar je nieuwe baan rijden 🙂

  5. Geertje - Stay At Home Mama Antwoord

    Gezellig dat je er weer bij bent! En wat een fijn pakket heb je gehad!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.