Als je op Facebook volgt, kan het je niet ontgaan zijn: ik ben Airfryer-fan en niet zo’n beetje ook. Toen ik afgelopen week hoorde dat ik de Philips Airfryer mocht testen, sprong ik letterlijk een gat in de lucht! Ik vertel je over de eerste kennismaking én ik heb jouw hulp nodig!

Jorrit en Sofie van Lekker & Simpel plaatsten onlangs een oproep: ze zochten enthousiaste insiders die voor hen een Airfryer wilden testen. Ik dacht: ‘Ach, niet geschoten is altijd mis.’ en ik schreef me in. Afgelopen donderdag kreeg ik een mailtje: ‘You’re in!’ Yeah baby! Ik kreeg een Airfryer! Je weet, ik ben dol op kroketten, dus hoe relaxed is het dat ik die nu heel makkelijk en snel kan gaan bereiden?

Hyper de pieper

Ik krijg de Airfyer niet zomaar in mijn schoot geworpen – wat overigens best pijn zou doen – maar ik moet er even serieus voor aan de bak! Als eerste was het de bedoeling dat ik mijn deelname wereldkundig zou maken. Je kent me, ik doe zoiets met passie en overgave!

Ding dong!

Op vrijdagmiddag ging de bel en er stond een vrolijke meneer aan de deur. ‘Bent u mevrouw Boer?’ ‘Jahaaa, dat klopt!’ ‘Nou, dan heb ik iets leuks voor u!’ Hij overhandigde me een enorme doos en een diepvriestas. Handtekeningetje zetten en gauw weer naar binnen. In de diepvriestas zaten twee zakken Aviko frites, speciaal voor de airfryer. Eén ding was duidelijk: die avond stond er friet op het menu! Grappig verhaaltje tussendoor: Eén van Etienne’s collega’s sprak hem vrijdagmiddag aan op kantoor: ‘Ik weet wat jij vanavond eet!’ Etienne keek hem vragen aan. Collega: ‘Ja, dat schreef Breg net op de Facebookpagina van haar blog!’ Zo zie je maar: mijn volgers zijn overal! 😉

Airfryer - bregblogt.nl

Aan de slag!

Ik was zo blij toen Etienne thuis kwam, want dat betekende: etenstijd! Ik pakte de handleiding, duwde op wat knopjes en na een minuut (!) kon ik de frites er al in doen. De uitgebreide review volgt nog, maar ik kan vast dit verklappen: ik weet nu wat droogkrokant is en dat is lekkaahh!

Wat komt er nog?

Ik ga deze week nog flink in de weer met snacks en frites, voor één van de opdrachten. Daarnaast ga ik nieuwe recepten uitproberen en daar kan ik jouw hulp bij gebruiken! Heb je een ge-wel-dig Airfryer recept? Deel het dan hieronder in de comments of stuur me een mailtje! Als ik je recept ga testen / gebruiken vertel ik daar zeker meer over in een volgend blog!

Heb jij een airfryer?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

8 Reacties

  1. Ja wij hebben een airfryer maar die is zoveel gebruikt dat hij aan vervanging toe is.. ook is het de kleine versie die dus echt te klein is.. Heb geen recept voor je haha..

  2. Wat een bofkont ben je! Ik heb geen Airfryer en dus ook geen recepten. Maar ben wel erg benieuwd, dus ik lees mee.

  3. Ik heb geen fantastisch air fryer recept, maar ik ben wel heel erg benieuwd na jou ervaringen! Succes en eet smakelijk! ?

  4. Wij hebben al 3 jaar een airfryer en zijn er erg blij mee! Vooral krieltjes enzo wordt heel.lekker eruit!

  5. Probeer ook nog even of hij het nog doet als je hem twee keer per dag gebruikt. Voor het avondeten en later op de avond voor snacks. Er zit namelijk een speciale ‘pas op dat je niet te dik wordt modus’ op die van ons: als je hem twee keer per dag wilt gebruiken geeft hij het op 😉

  6. Ik ben heel benieuwd of de frietjes inderdaad knapperig worden. Dat lijkt me de grote vraag. Die van Philips is wel de beste volgens mij.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.