Wat een feest was het vorige week hè! Na de aankondiging stonden jullie te popelen om mee te doen aan de winactie. Ik heb alle reacties met veel plezier gelezen en het was nog een hele klus om winnaars te loten, vanwege de vele deelnemers! Lees gauw verder of jij een van de drie gelukkige winnaars bent!!

Poster van DesignClaud

De poster van DesignClaud was erg geliefd! Kan ook niet anders met zo’n gaaf ontwerp. En jullie willen natuurlijk allemaaaaaal dezelfde poster als jullie idool Laurens hebben hè? Oké, oké, ik hou mijn mond al. Tijd om te vertellen wie er gewonnen heeft! De gelukkige winnaar is…

Manon Mullenders

€40,- shoptegoed van Radbag

Oh mensen, wat is het een leuke webshop hè? Vol met toffe cadeaus en gadgets. En dat jullie dat met me eens zijn bleek wel uit de vele reacties! Ook hier koos de magische lootmachine een naam…

Janske van den Broek

De Video van Sint

Wat een toffe prijs is dit hè? Ik zou jullie het liefst allemaal zo’n gaaf pakket gunnen, maar dat zit er niet in. Het lot heeft bepaald….

Antoinette Hoek

Lieve winnaressen, van harte gefeliciteerd met je prijs! Hou je mailbox goed in de gaten, want ik zal even contact met je opnemen!

Aanstaande zaterdag is de Grote Sinterklaashop, waarbij je weer gezellig langs allerlei blogs kunt hoppen om nieuwe blogs te ontdekken en kans te maken op toffe prijzen!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.