Whoohooo! Over een week is het zo ver: dan komt onze grote vrind Sinterklaas weer naar Nederland! Ik heb vandaag een heel bijzondere winactie voor jullie in petto. Je maakt namelijk kans op een Video van Sint!

Vorig jaar kregen wij in november een mailtje van mijn ouders waarin stond dat de kinderen op een bepaalde dag om 18.00 klaar moesten zitten achter de laptop. Precies op tijd kregen we een mailtje met een download link. Alle vijf de kleinkinderen zaten, verspreid door het land, op het puntje van hun stoel. Op het scherm verscheen niemand minder dan Sinterklaas! En hij wist van alles over ze. Hij vertelde over hun hobby’s, wat ze lekker vonden om te eten en waar ze goed in waren. Zo ontzettend leuk!

Video van Sint

Video van Sint is al 8 jaar een begrip in Nederland en ook in België, waar de video’s ook naartoe verzonden kunnen worden. Jouw kinderen spelen een hoofdrol in het verhaal en het is zo ontzettend leuk om die verbaasde snoetjes te zien als ze horen wat de Sint allemaal over ze weet! Je maakt binnen vijf minuten een volledig gepersonaliseerde boodschap. Wat heel leuk is, dit jaar kun je ook je huisdier een rol laten spelen in het verhaal, evenals een aantal volwassenen naar keuze. Je hebt volop keus uit hobby’s en complimenten, zodat elk persoon een eigen boodschap krijgt.

Onderstaand filmpje geeft je een goed idee van wat de Video van Sint inhoudt.

Winactie

Toen de Sint mij onlangs mailde en vroeg of ik één van mijn lezers wil verblijden met een Video van Sint, twijfelde ik geen moment! Het liefst zou ik jullie er allemáál eentje geven, maar daarvoor moet er eerst een geldboom in de tuin staan. Ik checkte net nog even, maar hij staat er helaas niet.

In het kader van mijn feestelijke winweekend mag ik één van jullie blij maken met een uitgebreid pakket van de  Video van Sint, waarin je maximaal 8 personen en zelfs je huisdier een rol kunt laten spelen! Verras opa en oma, je broer of zus en natuurlijk je kind(eren) met zo’n toffe video!

Hoe doe je mee?

 • Laat onder dit blog een reactie achter, waarin je duidelijk aangeeft dat je meedoet
 • Deel dit blog op social media met gebruik van #Bregdeeltuit
 • Duim heel hard of jij de gelukkige winnaar bent 🙂

[bctt tweet=”Ik kan een @videovansint winnen op bregblogt.nl! #Bregdeeltuit” username=”BregBlogt”]

De winactie loopt tot en met zondag 13 november 23.59 uur. In de dagen erna maak ik de winnaar bekend op mijn blog, kom dus zeker tegen die tijd nog een kijkje nemen!

Kende jij Video van Sint al?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

 1. elisabeth maria martina Antwoord

  daar had ik al op gehoopt, nu maar #duimen dat deze actie voor mij succesvol verloopt #bregdeeltuit #nunogboffen

 2. Mirella orthen Antwoord

  Heel leuk voor mijn zoontje en dochtertje.
  Ik doe mee wil die verassende gezichtjes wel eens zien ?

 3. Alicia Hofman - Voshol Antwoord

  Gedeeld op facebook, super leuk voor mijn meiden! Ik doe graag mee!

 4. Ohhhh, ik waag graag een kansje!! Onze oudste dochter van 8 jaar gelooft nog in Sinterklaas. Waarschijnlijk voor het laatste jaar helaas… Daarom zou ik graag nog even alles uit de kast willen halen voor een spetterend Sinterklaasfeest. Met deze dvd gaat dat zeker lukken!

 5. Dit zou een echt verrassing zijn voor mijn zoontje! Gaat Sinterklaas nu echt bewust meemaken en zit er al vol van. Zou helemaal leuk zijn omdat hij ook net een zusje heeft gekregen!

 6. Deze papa zou zijn kinderen heel graag verrassen met deze bijzondere en persoonlijke videoboodschap van de Sint. Deze DVD zou een ontzettend leuke en originele invulling aan Pakjesavond geven.

 7. Jolein jolein Antwoord

  Oh nee ik had op de verkeerde blog gereageerd dus ik reageer hier toch ook nog snel even ? Oh wat super leuk !!! Ik waag dolgraag een kansje want vorig jaar hadden we ook een dvd van video van de sint en onze dochters geloofde hun ogen niet. Was echt zooooo bijzonder ! En toen de video bijna klaar was vertelde zwarte piet waar de cadeaus lagen, ze werden helemaal gek en rende naar buiten op zoek naar de cadeaus ? En laten ze nou eens heeeeel lief zijn geweest dit jaar ?

  • De winactie was gisteren al afgelopen, dus helaas! De winnaars hebben inmiddels bericht gekregen via e-mail, misschien heb je de volgende keer meer geluk!!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.