We trappen dit winweekend af met een poster van één van mijn favoriete ontwerpers. Op Designclaud.nl vind je posters in alle soorten en maten, kleuren en ontwerpen. En vind je niet wat je zoekt? Dan maakt Claudia de poster helemaal naar wens voor je! Vandaag geef ik zo’n speciaal ontworpen poster weg!

Als je het artikel over de stoere jongenskamer van Laurens hebt gelezen, kon je al zien dat er aan zijn muur een mooie poster van Designclaud hangt. Etienne en ik zochten een poster in een mooie passende kleur. Over de tekst waren we het al gauw eens: ‘Love you more’ de titel van ‘ons’ liedje. En laten we wel wezen, zonder onze liefde was Laurens er nooit geweest, dus deze tekst leek ons wel symbolisch. Tegen de tijd dat onze kabouter verandert in een reuze puber krijgt de poster ongetwijfeld een plekje ergens anders in huis… 😉

poster designclaud

WINACTIE

Ik geef een exemplaar weg van exact dezelfde poster als die bij Laurens op zijn kamer hangt. De poster is A4 formaat.

Wil je kans maken? Laat dan hieronder een reactie achter, waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie. Het is superlief als je de winactie ook wilt delen op social media, gebruik dan #Bregdeeltuit.

[bctt tweet=”Ik maak op Bregblogt.nl kans op een toffe poster van @designclaud! #Bregdeeltuit” username=”BregBlogt”]

De winactie loopt tot en met zondag 13 november en in de dagen erna maak ik de gelukkige winnaar bekend. Kom dus zeker tegen die tijd (voor die tijd mag ook altijd!) even langs op mijn blog!

Wat voor posters hangen er in jouw huis?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

10 Reacties

 1. Wat gaaf! Ik heb ontzettend veel posters in huis hangen…ik ben er dol op! Vroeger had ik er 600 op mijn slaapkamer maar dat is en heel ander verhaal ?

 2. Wij hebben geen posters hangen haha. Wel canvassen! Er heeft wel heel lang een poster van de club van relaxte moeders gehangen: die andere moeders doen ook maar wat ? Oh ik doe niet mee trouwens maar vind t wel een toffe winactie!

 3. Ik doe ook mee! Onze zoon van 6 krijgt een nieuwe slaapkamer op zolder, daar zou ik graag iets super tofs aan de wand hangen!!

 4. Oooh dat is een mooie poster.. ik doe graag mee voor mijn dochter.. (voor bij haar op de kamer)
  Facebook: An Na

 5. Marleen Neeskens Antwoord

  Ik doe graag mee!
  Bij mij thuis hangen en staan vooral posters en kaarten met mooie teksten uit de Bijbel.
  Of andere christelijke quotes.
  Dit vind ik wel een mooie aanvulling.

 6. Manon Mullenders Antwoord

  Zeker doe ik mee aan deze leuke win actie.. Toffe posters van I love you to the moon and back. De zin die mama start en Puck altijd afmaakt!

 7. Die is inderdaad heel mooi! Ik doe graag mee en natuurlijk heb ik getweet. (@paramara1982)
  Bij ons thuis hangt Joie de vivre van Picasso op de gang, een wereldkaart op de slaapkamer, een poster van Alice in Wonderland bij mijn boeken en natuurlijk de sluipwegwijzer van Harry Potter. Verder is het hier nog een beetje kaal, omdat we van een flatje naar een huis zijn gegaan.

 8. Tess Van Deynse Antwoord

  Ik heb ook interesse in deze winactie, want ik heb een zwak voor illustraties en grafische vormgeving. Daar ben ik zelf ook mee bezig. Dus ik verzamel de mooie dingen ervan. Zoals o.a. het mooie design , lettertype en boodschap in te winnen poster. Dus daarom waag ik mijn kans.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.