Oh mensen, wat is dit spannend hè! Een heuse aankondiging! Wordt er getrouwd? Geworpen? Heb ik een baan?

Oké….ik zal jullie niet langer in spanning houden…

Ik plaatste donderdagmiddag deze foto op Facebook:

De reacties waren dolhilarisch! Van huwelijk tot meet & greet van baan tot baby, alles passeerde de revue.

Helaas moet ik sommigen van jullie teleurstellen, het is niks van dat alles… WAT DAN WEL BREG?

KOMEND WEEKEND IS WINWEEKEND OP BREGBLOGT.NL!!!

Leuk hè? Drie dagen lang geef ik mooie prijzen weg! Natuurlijk ga ik nog niet verklappen wat je precies kunt winnen. Wél ga ik vast wat hints weggeven!

Op vrijdag maak je kans op een origineel item voor aan de muur. Je kunt het in een lijstje doen of met kekke tapejes opplakken. Op de wc, je slaapkamer, de gang of misschien wel boven het bed van je kind!

Op zaterdag geef ik shoptegoed weg, waarmee je helemaal los kunt gaan voor de feestdagen. Ik weet zeker dat je de blits gaat maken met toffe (kerst)cadeaus of dat je iets gaafs voor jezelf kunt scoren!

Op zondag staat mijn blog alvast in het teken van de Goedheiligman die volgende week weer arriveert in ons land! Hij heeft iets heel bijzonders ter beschikking gesteld en ik denk dat jullie daar ook heel erg blij van gaan worden!

Zo! Was dat vaag genoeg? Mooi! Kom zeker even een kijkje nemen, vrijdag, zaterdag en zondag staan de artikelen om 12.00 voor je klaar!

Blijf op de hoogte via Facebook

Wat denk jij dat de prijzen zullen zijn?

De afbeelding boven dit artikel komt van Shutterstock.
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

12 Reacties

  1. Haha! Ik klikte ook door omdat ik een spannende aankondiging verwachtte zoals een baby 🙂 Maar winacties, jeej! Ook leuk haha!

  2. Is ze zwanger, is ze getrouwd? Nee, ze is Sinterklaas!! Leuk. Ik doe mee hoor!

  3. Haha, van clickbait gesproken zeg! 😉 Ik durf te wedden dat een groot deel van de lezers, net als ik, op het artikel klikte omdat ze dachten dat je zwanger was, haha. Winacties vind ik ook erg leuk, dus ik ben niet teleurgesteld 😀

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.