‘Hoor wie klopt daar kind’ren? ‘t is november kind’ren’

Je merkt het: ik ben al helemaal in de mood voor Sinterklaas! Tijd om terug te blikken op oktober. Wat gebeurde er allemaal in mijn leven? Op mijn blog? Alle hoogte- en dieptepunten op een rijtje!

Persoonlijk

Oktober begon met een gezellige shopsessie en fotoshoot voor de kroonprins. Met zijn foto won hij vervolgens een fotoshoot, die binnenkort plaatsvindt! De week erna stond voor ons in het teken van ‘eerste keren’. Samen met onze lieve buurvrouw gingen we voor het eerst naar het circus. Echt, dat koppie van Laurens was onbetaalbaar! Twee uur lang zat hij met grote ogen en rode konen om zich heen te kijken. Alles was mooi, van de paarden en de honden, tot de clown en alle lampen in de tent. De volgende dag logeerde hij voor het eerst bij zijn vriendje Tijs. Wat een pret hebben die twee mannetjes gehad! En hoe fijn is het als ouders om terug te horen dat je kind zo beleefd is! 😉

Op maandag 12 oktober stond nóg een eerste keer op het programma: naar de bioscoop! Wederom rode konen en grote ogen! De nieuwe Sinterklaasfilm is echt ontzettend leuk en prima voor 2-jarige peuters! Popcorn kan overigens ook toegevoegd worden aan het lijstje met favoriete peutersnacks.

De rest van de maand kabbelde voort. Ik ging braaf (bijna) elke week sporten en genoot van de dinsdagen en donderdagen waarop ik lekker kon schrijven. Ook solliciteerde ik er weer flink op los. Bij solliciteren horen helaas ook afwijzingen en ik deelde mijn tips hoe je daarmee om kunt gaan. Soms waren er wat mindere dagen, zoals die dag waarop ik me afvroeg of ik een slechte moeder ben.

Blog

Op mijn blog was het weer gezellig druk deze maand! Jullie kwamen massaal lezen over mijn borstverkleining, de trilogie die me zelfs (weer) een plekje opleverde op vrouw.nl! Hier ben ik echt heel erg trots op! Net als op de 5000 unieke bezoekers die deze maand kwamen buurten! Het is nog steeds zó onwerkelijk dat jullie met zovelen mijn verhalen lezen. Ik word er een beetje verlegen van als ik er te lang bij stil sta…

Er was ook reden voor een feestje deze maand: ik haalde de mijlpaal van 1000 Facebook likes én ik plaatste mijn 500e artikel!! Hoe vet is dat? VIJFHONDERD artikelen zijn er al mijn vingers gerold! Oké, wel meer dan dat, maar niet alle artikelen komen door de ballotagecommissie om geplaatst te worden. Ik ben overigens zelf het enige lid van die commissie… 😉

Hotspots

Deze maand deelde ik twee mooie hotspots met jullie. Als eerste: Piece of Cake, dat ik omschreef als een waar pareltje. Je kunt er terecht voor de lekkerste taarten en cupcakes, een uitgebreid ontbijt of een verrukkelijke lunch. Absoluut een aanrader als je (eens) in Maastricht bent!

img_20160920_105848-800x449.jpg

De tweede hotspot is ook een bijzondere: de vernieuwde Lumière Cinema in Maastricht. Hier kun je genieten van de mooiste films uit binnen- en buitenland, maar er is nog veel meer! Het restaurant is dé place to be voor een lekkere lunch, borrel of diner. Een prachtig concept op een top locatie in Maastricht!

Binnenkijken

Oktober was ook wel een beetje de woonmaand op mijn blog. Ik gaf je een kijkje in onze woonkamer, die onlangs volledig omgegooid is en daardoor ineens veel ruimer en prettiger oogt. Later showde ik de stoere jongenskamer van Laurens, die eindelijk af is! Een fijn plekje, waar hij kan spelen en slapen. We zijn ontzettend trots op het resultaat!

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

 

Ik kreeg ook nog een heel bijzonder cadeau van mijn vader, dat inmiddels een prominente plek in onze woonkamer heeft gekregen.

En verder…

Tot slot nog een lijstje met artikelen die je wellicht nog niet gelezen hebt, maar die zeker de moeite waard zijn…

Het was een prima maand, een piekje links, een dalletje rechts, veel zonneschijn en dus frisse lucht: ik mag niet klagen!

Vertel, wat was jouw hoogtepunt van oktober?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

 1. Wat fijn dat het zo goed gaat met je blog! Kan ook niet anders natuurlijk hè met zo’n leuk blog. Allemaal mijlpalen deze maand zo te lezen. Op naar de Sint!

 2. Circus is fantastisch voor deze leeftijd denk ik. En fijn te horen dat hij zo netjes is tijdens een logeerpartijtje ?
  Wat goed zeg, 5000 bezoekers. Gek idee toch, dat is gewoon een klein dorp! Knap. Ga zo door!

 3. Veel leuke dingen gedaan. Ik had niet verwacht dat een circus of een bioscoop al geschrikt zou zijn voor een tweejarige. Misschien moet ik het toch maar eens gaan proberen. Wat goed om te horen dat je blog het zo fantastisch doet, dat heb je verdient! Leuk overzicht van de maand oktober.

 4. Nanouk | Samen de Wereld Ontdekken Antwoord

  Leuke update! Fijn dat t zo goed gaat met je blog, enorm verdiend ook! En dan wordt november de maand waar je die droombaan binnentikt! Ik weet t zeker!
  Mijn hoogtepunt van oktober was onze verhuizing, niet dat die an sich veel voorstelde, maar toch fijn om weer een eigen huis te hebben zo met de bevalling vlak voor de deur. Dieptepunt was de enorme buikgriep, serieus geen pretje met 37 weken zwanger.
  En nu op naar november: jij een baan, wij een baby 😉

 5. foryourstyle Antwoord

  Heerlijk zoveel positiviteit, daar word iedereen blij van! Dat is stiekem ook de reden van die 5000 bezoekers hihi

 6. Ramona (Kijk, mama!) Antwoord

  Mooi dat je zoveel gelezen wordt. Verbaasd me niks, ik ervaar je blog als een gezellig momentje, haha. Circus hebben wij met onze kinderen nooit gedaan. Meestal kom ik er te laat achter dat de tent er weer eens stond. Ach ja, komt vast wel. Popcorn doen wij ook iedere schoolvakantie tijdens een slaapfeestje in de woonkamer met Knabbel en Babbel aan.

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.