Met het schaamrood op de kaken ontdekte ik dat de laatste Oh Happy Day alweer een maand geleden is! Heb ik da geen Happy Days meer meegemaakt sindsdien? Nou, gelukkig wel! Maar meestal vergat ik foto’s te maken of vergat ik überhaupt om er wat over te schrijven. Afgelopen vrijdag besloot ik weer eens te ploggen!

Ik werd wakker met een snothoofd en het gevoel alsof er een vrachtwagen over me heen was gereden. Gelukkig had Laurens ook wel behoefte aan een langzame start, dus rommelden we rustig wat aan. Toen we tegen tien uur allebei (eindelijk) aangekleed waren, liepen we naar het kinderdagverblijf. Zoals je ziet verliep die wandeling uiterst soepel…Na het maken van deze foto trok meneer een sprintje, de andere kant op 😉

wandelen - bregblogt.nl

Eén van de juffies gaat op een andere locatie werken en daarom wilden we nog even persoonlijk afscheid nemen. Ze was vanaf dag 1 stapeldol op Laurens en die liefde was wederzijds. Lau had een mooie tekening gemaakt en die moest hij natuurlijk even zelf gaan overhandigen.

cadeautje - bregblogt.nl

Vervolgens was het tijd om naar de kapper te lopen. Ik ben nogal chaotisch met het maken van kappersafspraken. Lees: ik ga meestal pas als Laurens zijn kapsel er eigenlijk niet meer uit ziet. Gelukkig is de kapper heel flexibel en konden we diezelfde middag nog terecht. Bij de kapper zit sinds kort een hele leuke koffiebar, dus daar streken we even neer voor een bakkie. Djiezus wat is mijn zoon ineens groot als hij zo in een eigen stoel zit te chillen!

koffie - bregblogt.nl

Na een bezoekje aan de groentekraam en een kletspraatje met een oud-collega liepen we naar huis. Hmm…wat maakte de kinderwagen een gek geluid. En hij reed niet meer zo soepel…

lekke band - bregblogt.nl

Dit is de eerste keer in 2,5 jaar tijd, dus op zich valt het nog mee. Nu maar hopen dat hij geplakt kan worden, want ik kan echt niet zonder mijn rollator! Gelukkig waren we bijna thuis, dus hoefde ik niet ingewikkeld te doen met een lekke band, vermoeide peuter en drie kilo mandarijnen. 😉 Laurens ging naar bed en ik keek Gilmore Girls vouwde de was op.

Gilmore Girls - bregblogt.nl

Na een megadut maakte ik de kroonprins wakker. Tijd voor een fris koppie! Zeker omdat we volgende week op de foto gaan bij Tanja Fotografie, voor de shoot die Laurens onlangs heeft gewonnen op Facebook! Onderweg naar de kapper wilde ik een foto maken, toen bleek dat ik geen telefoon of camera bij me had. Denk hier dus maar een plaatje van de kroonprins met een superheldenkapperscape om.

Na ons kapperbezoekje wilde Laurens graag even opa en oma op de computer zien, dus hielden we een Skypesessie met mijn ouders. Ik vind het zo leuk om te zien dat Laurens steeds meer echt gesprekjes met ze voert. Uiteraard moesten er ook wat kunstjes getoond worden. 😉 Tegen het einde van de middag kwam suikertante Rachelle nog even gauw buurten voor een dikke knuffel. Kijk ze een potje twinnen hieronder!

Laurens en Rachelle- bregblogt.nl

Ik had ‘s avonds een etentje bij een oud collega en haar vrouw, samen met mijn vriendinnetje en oud-collega Helma. Een paar maanden geleden schreef ik dit blogje, nadat ik had geluncht met Helma. Oud-collega Brigitte reageerde daar toen op met de opmerking dat ze ook wel wilde dat er over haar geblogd werd. Er volgde een appgroepje en zo belandden we gisteren bij Brigitte en Babbe aan tafel voor een heerlijk Italiaans diner met lekkere wijnen en goede gesprekken!

antipasti - bregblogt.nl

Lasagne -- bregblogt.nl

Brigitte en Babbe hebben een geweldig hondje, teckel Juul! Wij hebben vroeger thuis ook teckels gehad, dus je snapt wel dat ik helemaal in mijn element was, toen Juul lekker bij me kwam liggen!

Juul - bregblogt.nl

Juul en haar knuffel Jimmy zijn onafscheidelijk. Haar baasjes delen overal ter wereld broertjes van Jimmy uit aan kindjes die ze tijdens hun reizen ontmoeten. Laurens heeft ook een eigen Jimmy gekregen en dat was meteen dikke mik. Zo schattig! ‘Jimmy is mijn beste vriend!’ luidde het oordeel.

Laurens en Jimmy - bregblogt.nl

Wat was het heerlijk om weer een Oh Happy Day samen te stellen! Het was met recht een heerlijke, vrolijke dag! Ik merk wel dat het lastiger wordt om goede foto’s te maken, nu het daglicht stukken minder is. De kwaliteit is niet zoals deze perfectionistisch ingestelde troela graag zou willen zien. Mijn spaarpotje doet hard zijn best om gevuld te worden voor een nieuwe camera. Als je nog tips hebt voor een goede compactcamera, hoor ik het graag!

Heb jij deze week een Happy Day gehad?Wat heb je toen gedaan?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

  1. Wat een heerlijke dag! Hier was t vooral donderdag een happy day al kon gisteren er ook wat van!

  2. Lekker dagje! Ik stoor me ook aan het slechte fotolicht haha. Zal er de komende maanden niet beter op worden vrees ik…

  3. Heerlijk dagje! Ja dat slechte licht is verre van ideaal maar wel lekker om knus met een denkentje op de bank te hangen met kaarsjes aan 🙂

  4. Wat een fijne dag. En Laurens al in de grote stoel bij de kapper, stoere vent hoor!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.