Tussen 2000 en 2007 zat menig vrouw (en ongetwijfeld ook man) aan de buis gekluisterd voor de belevenissen van moeder Lorelai en haar dochter Rory. Het was dan ook echt zó zonde dat de serie halverwege 2007 stopte. Dankzij Netflix kan menig fan zijn of haar hart weer ophalen, want alle zeven seizoenen zijn daar terug te kijken. Maar er is nog veel beter nieuws…

ER KOMEN NIEUWE AFLEVERINGEN VAN GILMORE GIRLS EN DAT IS ECHT TE GEK!

Vanaf 25 november 2016 kun je op Netflix genieten van Gilmore Girls: A year in the life.  Het verhaal wordt verteld in vier hoofdstukken van ieder 90 minuten: winter, lente, zomer en herfst. Van ontelbare koffies in Luke’s Diner tot de dromerige Dragonfly Inn en natuurlijk de unieke liefde en gevatte humor tussen moeder en dochter, alles komt weer tot leven alsof het nooit is weggeweest.

https://www.youtube.com/watch?v=_BsU1WoPKaQ

Dit is toch smullen mensen? ZES uur nieuwe afleveringen van deze geweldige serie, ik word hier echt gelukkig van! Hieronder zie je de Featurette, waarin de hoofdrolspeelsters terugblikken op de oude en vooruitblikken op de nieuwe afleveringen.

https://www.youtube.com/watch?v=-M5nGQpjisI

Was of ben jij fan van de Gilmore Girls? Zit jij op 25 november klaar om alle vier de afleveringen meteen te kijken?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Geertje - Stay At Home Mama Antwoord

    27 november staat een rood kruis door mijn agenda!! Man en kinderen de deur uit en gewoon alles in 1x kijken…. hihi

  2. Jaaaaa, geweldig hè dat ze weer op de beeldbuis komen. Zo zin in! Ik schop manlief de deur uit (of naar boven) en ga lekker op de bank kijken. Zo kan manlief niet zeurpieten over hoe stom hij het wel niet vind, hahaha.

  3. Ja! Leuk, leuk! Onlangs alle 7 seizoenen opnieuw gekeken (for old time’s sake ;)) Even een klein dingetje… Je schrijft dat er vier afleveringen zijn van elk 90 minuten, er staat ook 3 uur aan nieuw materiaal… Maar 4×90 mintuten dan kom je toch op 6 uur totaal aan nieuw kijkplezier? 🙂 liefs!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.