Ik moet echt effe mopperen hoor mensen! Vandaag is een speciale dag, of dat had het tenminste moeten zijn. Tot Mrs. Karma besloot om wat roet in het eten te gooien!

Vol goede zin stapten we vanochtend in de auto. We hadden een verrassingsfeestje op de planning staan. Niet zomaar van iemand, nee van de man van mijn lieve vriendinnetje, hij is deze week 40 geworden. Een bijzondere mijlpaal om samen te vieren én een goede reden om elkaar weer te zien.

Het was eerder deze week effe spannend of we wel konden gaan, toen onze auto raar begon te doen. Er had weer eens een marter zitten klooien onder de motorkap. Na een aantal bezoekjes aan de garage, een hoop moeilijke termen en het achterlaten van een paar honderd euro, werd mij verzekerd dat we vandaag prima een lange rit konden maken. De monteur zei er nog net geen ‘mevrouwtje’ achteraan.
Je voelt hem al aankomen…onze trouwe Haribo, zo noemen we ons racemonster, begon weer gek te doen. We waren amper een uurtje op weg, na een tankstop in België, toen hij begon te roepen dat we het emissiesysteem moesten controleren. Ha, dat was precies de melding die me eerder deze week een halve maand hypotheek had gekost. Je zou toch denken dat je na een reparatie wel iets langer met je auto kon doen dan 48 uur, n’est ce pas?

Goed, heel simpel: veiligheid staat voorop, dus met pijn in onze buik en hart zijn we omgedraaid, ergens halverwege Limburg. Op weg naar huis. Ik hoop dat Karma de weg gauw weer terugvindt…

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Ai wat een ellende. Dat is echt niet leuk. Ben benieuwd wat de garage ervan te zeggen heeft. Toch iets anders aan de hand misschien?

  2. Hè meis, wat ontzettend balen! Maar je hebt denk ik wel garantie op die reparatie toch? Ik zou gewoon snel teruggaan!

  3. He dat is balen zeg!!
    Hopelijk valt het allemaal mee en ik hoop ook met je mee op garantie.
    Autokuren zijn stom! ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.