Een aantal keer per jaar wordt de Foodybox verstuurd naar verschillende bloggers. Vorige week was ik één van de gelukkige ontvangers van deze post om op te eten en ik laat jullie graag even virtueel meegenieten!

Zoals je wellicht wel weet ben ik dol op eten. Als dat eten dan ook nog eens in een grote doos thuis wordt bezorgd, ben ik helemaal blij! Toch lukte het me om de producten nog links te laten liggen, nadat ik ze op vrijdagmiddag ontving. Er moesten namelijk nog foto’s gemaakt worden! Nu ben ik geen topfotograaf, maar inmiddels weet ik wel dat je bij daglicht nét iets mooiere foto’s krijgt, dan ‘s avonds in het donker. In het weekend pakte ik alles uit en bekeek met het water in de mond, al het lekkers dat voor me lag. Laurens vond het reuze interessant en vroeg bij alles: ‘Wat is daaaaaat?’ ‘Lust Lau dat ook?’

Foofybox - bregblogt.nl

Nadat alles op de foto was gezet, konden we eindelijk gaan proeven, yay! Hoe toevallig was het, dat het juist op dat moment borreltijd was? Nou, toevallig toch? Dus ik pakte een plankje en begon druk te snijden. Sausje erbij, beetje Tonijnpaté in een bakje en smullen maarrrrrr…

borrelplankje - bregblogt.nl

Verder hebben we deze week ook echt enorm genoten van de yoghurtjes van La Fermière, heerlijk zacht met vanillesmaak. Als tegenhanger deed ik er een schep fris en Fruitig op en die combi was echt een feestje. De kroonprins heeft zijn bakje nog net niet uitgelikt kan ik je vertellen.

Deze week staat er nog zelfgemaakte pizza op het menu. De mayonaise en ketchup komen bijna dagelijks op tafel (wát een smaak!) en de kruiden die ik tot nu toe heb geprobeerd, smaken zo goed als ze ruiken. Het is een ontzettend leuke manier om nieuwe producten te leren kennen en er wat mee te experimenteren. Zo deden de Easy grill kruiden het erg goed op de kaas. Je moet er maar op komen. 😉 Grote dank voor De Kroon op het werk, ik verheug me al op de volgende box. 😉

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Pingback: Gezonde borrelplank - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.