Zoek je nog inspiratie voor de tofste najaarsmode voor je kinderen? Woon je (in de buurt van) Maastricht? Dan heb ik een toffe tip voor je voor komend weekend!

Elke laatste zaterdag van de maand (m.u.v. december) kun je in Maastricht extra inspiratie doen voor de nieuwste mode. Want laten we wel wezen, aan hippe en mooie modeboetieks is in deze fijne stad geen gebrek. Speciaal voor de kids komen  op zaterdag 29 oktober een catwalk twee catwalks: één in winkelcentrum Entre Deux en één in winkelcentrum Mosae Forum!

Tumble ‘n Dry

Het stijlvolle en stoere kindermodemerk Tumble ‘n Dry zal om 13.00 uur en om 15.00 uur de catwalk vullen met hippe en stoere outfits voor kinderen. Van baby tot tiener: er is voor elk wat wils. En zie je op de catwalk een outfit voorbijkomen die als de gesmeerde bliksem in de kledingkast van jouw zoon of dochter moet belanden? Dan kun je die meteen shoppen bij de Tumble ‘n Dry store in Entre Deux.

Victoria Keller

Victoria Sophie Keller, student aan MAFAD, showt op de catwalk in Mosae Forum haar kidscollectie, ook om 13.00en om 15.00.. Deze collectie  showde ze eveneens tijdens de laatste editie van het Maastrichtse event FASHIONCLASH. Haar collectie is origineel, stoer en stijlvol, echt iets voor kids met een eigen stijl. De stukken die Victoria toont zijn allemaal uniek, van elk stuk is maar één exemplaar beschikbaar. In dit interview lees je meer over Victoria Keller.

victoria keller - bregblogt.nl
fotocredits: Peter Stigter

Catwalk Maastricht

De volgende data voor Catwalk Maastricht zijn:

26 november 2016
28 januari 2017
25 maart 2017

Iedere keer zullen andere merken hun collectie showen tijdens de catwalkshows in Entre Deux en Mosae Forum.

Meer informatie over de catwalks en alle andere activiteiten van Fashion Maastricht vind je op www.catwalkmaastricht.nl.

Ga jij zaterdag een kijkje nemen?

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock.

 

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. hallo mijn dochter Keely van 6 jaar oud wil graag catwalk lopen. is er een mogelijkheid voor haar? wij komen uit Eindhoven maar hebben auto en komen heel Nederland rond.

    • Hallo Shuhaini, ik heb dit stuk geschreven om te vertellen over een evenement, ik organiseer zelf geen catwalks. Wellicht kan een modellenbureau je verder helpen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.