Nu de puntjes op de i zijn gezet, is het tijd om jullie een kijkje te geven in de stoere jongenskamer van Laurens. Kringloop meets Ikea, oud meets nieuw: een mix van stijlen zorgt voor een gezellige, stoere kamer. Kijk je mee?

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

Deze slinger met Laurens zijn naam heb ik een keer gekregen van Hanneke van Fitte Vrouwen. Ik heb hem op Laurens zijn deur gehangen en vind hem nog steeds heel tof!

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

De kamer vanuit de deuropening. Je ziet de commode, die bij de babykamer hoort. Als nachtkastje hebben we een oude stoel van de kringloop gebruikt, die ik jaren geleden een keer heb opgeknapt en geschilderd. De gordijnen hingen voorheen ook in de babykamer.

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

Deze poster van Designclaud is speciaal voor ons gemaakt. De tekst is van mijn favoriete band Racoon. Het lampje in de vorm van een maan komt ook uit de babykamer en ik kocht het bij Sjieke Boel in Maastricht.

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

Deze landkaart kreeg ik van Herinneringoplinnen.nl. Een originele en speelse landkaart, die je kunt customizen met de naam van je kind. Ook kun je kiezen voor een afbeelding die goed bij jouw zoon of dochter past.

Het krukje komt van Ikea. Ik heb het beschilderd met krijtverf van Annie Sloan, nadat ik de letter L heb afgeplakt met schilderstape.

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

Dit treintje kreeg Laurens van de ouders van Etienne. Hij was toen nog niet geboren en in de buik luidde zijn naam ‘Apie’.

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

Bovenop de kledingkast – die eveneens onderdeel uit heeft gemaakt van de babykamer – staan twee kistjes met leesboeken en wat bijzondere stukken. Het schaapje kreeg Laurens bij zijn geboorte van het nichtje van mijn moeder, een vrouw die me heel dierbaar is. Het Zwitsalblikje komt van Etienne’s moeder. De auto is van mijn vader geweest. Laurens noemt hem liefkozend ‘Opa auto’ en hij wil er vaak even mee spelen. Het lichtbakje met de sterren vond ik bij de Hema en de sterrenlampjes rechts zijn van de Action.

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

Een close-up van de oldtimer van mijn vader. ♥

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

De wasmand van 3 Sprouts was een kraamcadeau van onze vriendengroep. Ik vind hem na twee jaar nog steeds heel tof!

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

Het grote jongensbed! Voor de foto heb ik even een paar knuffels aan de kant gegooid. Normaal gesproken is er nog net voldoende plaats voor de kroonprins, naast de tientallen knuffels. Onder het bed zitten handige laden voor beddengoed. Het rekje is een oud rekje van Ikea.

stoere jongenskamer - bregblogt.nl

Tot slot de speelgoedkist. Deze is helemaal gepersonaliseerd door een goede vriend van ons. Hij heeft het geboortekaartje van Laurens als inspiratie gebruikt. Heel handig voor al zijn speelgoed!

Vertel! Hoe vind je onze stoere jongenskamer?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

15 Reacties

  1. Ah how cute. Dat bed is erg stoer. En leuk dat er al zoveel waardevolle herinneringen op zijn kamertje staan. Apie! How cute…

  2. Super leuk! Mooie stoere kleuren gebruikt. Gaaf die poster en slinger. Hier nu volop aan het klussen voor de baby kamer. Thnx voor de inspiratie.

  3. Pingback: Inspiratie: jongensslaapkamer met dino's, dieren en sterren! - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.