Je zal maar voor het eerst naar de bioscoop gaan en dan ook nog aanwezig mogen zijn bij een heuse première! Onze kroonprins viel deze week met zijn neus in de boter, want precies dit overkwam hem. We waren aanwezig bij de voorpremière van ‘De Club van Sinterklaas en geblaf op de pakjesboot’!

Toen we bij de bioscoop aankwamen regende het pijpenstelen, waardoor ik zelf geen goede foto’s heb gemaakt van de entree. Jammer, want ik had Laurens graag even op de rode loper gezet! Jazeker, we hadden een heuse rode loper, mét sponsorbord! Op dat bord prijkte mijn logo, echt superleuk! De hoofdrolspeler van de film, hondje Fien, werd als een ware ster onthaald. Ze onderging het allemaal op haar dooie gemakje, als een echte filmster! De vrienden van Fien’s baasje Mandy hadden alles tot in de puntjes verzorgd, het was een geweldig  evenement!

fien op de rode loper - bregblogt.nl
foto: Luc Hommes
Onthaald als een ware ster door de locoburgemeester van Maastricht foto: Luc Hommes
Onthaald als een ware ster door de locoburgemeester van Maastricht! (En ziet u mijn logo linksboven?)
foto: Luc Hommes

We werden bij de zaal ontvangen met een drankje voor de ouders (wijn is altijd een goed idee in de bios met een heleboel kids!) en popcorn en een drankje voor de kids. Laurens nestelde zich bij Etienne op schoot en zijn popcorn was al op voor de film goed en wel begonnen was. Kind van zijn moeder hè!

bioscoop - bregblogt.nl
Blurry but perfect, kijk dat snoetje! ♥

De film was echt heel leuk, absoluut een aanrader om eens naartoe te gaan met je kids in de komende weken. Voor een tweejarige vond ik hem ook goed te doen. De bad guy was niet heel eng, waardoor ik niet met een getraumatiseerde peuter naar buiten liep. Laurens heeft van begin tot eind zitten genieten van ‘die grote televisie’. Ook heeft hij de nacht erna prima geslapen, dus qua prikkels zat het ook wel goed.Wat was het een leuke ervaring! Etienne en ik hebben echt genoten van dat stralende koppie dat met rode konen en grote ogen om zich heen keek. Met mijn peuter naar de bioscoop? Ik zeg ja!

Wanneer ging jij voor het eerst met je kind(eren) naar de bioscoop?

De uitgelichte afbeelding komt van Shutterstock

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Wat leuk! Wij zijn nog niet geweest met Jim. Hij kan echt nog niet lang genoeg stilzitten. Ik vraag me nu eigenlijk af of dat überhaupt ooit gaat gebeuren!!

  2. Wat te gek zeg dat je daar heen mocht. Ik zou juist denken dat voor een tweejarige een bioscoop nog veel te vroeg is, maar zoals jij het nu vertelt kan het dus prima.

  3. Roan houdt 6 minuten Kikker en z’n vriendjes nog niet eens vol… Naar de bios gaan is dus nog geen strak plan. Zodra hij langer stil kan zitten lijkt me dat wel heel erg leuk!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.