Hieperdepiep hoera! Deze week behaalde ik de mooie mijlpaal van 1000 Facebookvolgers! DUIZEND! Dat is dus echt heul veul he! Ik vierde dit feestje gisteren al met een filmpje op Facebook. Hoe graag ik jullie ook allemaal op de koffie wil laten komen, het leek me niet zo’n strak plan. Dus heb ik iets anders bedacht…

Mocht je geen Facebook hebben of het filmpje nog niet gezien hebben, bij deze:

Ik heb echt de grootste lol gehad in mijn eentje. Aangezien ik geen cameraman tot mijn beschikking had, deed een stoel dienst als statief. Ik zat ondertussen op de grond om 11.00 ‘s ochtends een potje te feesten! Dat tijdstip verklaart ook waarom ik niet aan de champagne zit. 😉

Ik ben echt enorm trots op deze mijlpaal. Het idee dat er 1000 mensen zijn, die mijn belevenissen volgen. Van wie ik leuke en lieve reacties krijg. Die ook kritisch durven te zijn op zijn tijd. Maar vooral: waarmee ik heel veel kan lachen! Deze smiley ? komt veel voor op mijn Facebookpagina!

Dankjulliewel, voor de leuke reacties, de steun en voor het lezen van mijn blogs: you rock! 

Winactie

Ik heb allerlei producten verzameld die volgens mij in een verwenpakket horen. Mijn favoriete thee van dit moment, iets lekkers, wat leesvoer…Ik verklap nog niet alles…het moet nog wel een verrassing blijven wat er precies allemaal in zit. <3

breg blogt - verwenpakket

Wil jij kans maken?

Normaal hoef je bij mij alleen een reactie achter te laten om te kunnen winnen. Vandaag doen we het ietsje anders. Om kans te maken op het verwenpakket vraag ik je om hieronder in de comments of op Facebook jouw hoogtepunt van dit jaar te delen. Leef je uit, maak er een mooi verhaal van, want ik schrijf niet alleen graag, ik lees ook heel graag wat anderen meemaken!  Positive vibes all over dus op deze feestelijke dag!! ♥

Ik zou het heel erg tof vinden als je dit bericht wilt delen op jouw social media om anderen ook op de hoogte te brengen van de winactie. Voor het gemak heb je hier een tekstje om te knippen en plakken:

Ik maak kans op een verwenpakket op www.bregblogt.nl! Doe jij ook mee? #Bregdeeltuit!

De winactie loopt tot en met dinsdag 25 oktober 2016 23.59 uur. Op woensdag 26 oktober maak ik de gelukkige winnaar bekend op mijn blog. Houd dus mijn website en/of Facebookpagina goed in de gaten!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

55 Reacties

 1. Jeej gefeliciteerd met het behalen van dit mooie aantal. Mag je inderdaad erg trots op zijn. Ik doe niet mee met de winactie wilde je alleen even feliciteren?

 2. Wowie proficiat met de vele vele vele likes. Ik moet ook vaak met je lachen.

  Hoogtepunt: op 11 september waren we 1 jaar getrouwd. Heerlijk om de jurk nog eens te passen en mijn dochter in haar super schattige bruidsmeisjes jurk te zien (?). Heerlijk om het filmpje en de vele mooie foto’s te zien. Nu krijg ik weer een lach op mijn gezicht als ik eraan denk. Dit jaar zijn we 11 jaar samen en jij gaat naar de 1100 likes. Dat moet zo samenvallen :).

 3. Gefeliciteeeeerd! Mijn hoogtepunt van 2016 is dat ik op 16 januari na een bevalling van 4 dagen (4 dagen inleiden eindigend in een spoedkeizersnede) mama ben geworden van onze prachtige dochter Yara. Het was niet makkelijk, ik heb erna nog doodziek in het ziekenhuis gelegen en Yara heeft nog fysio, osteopathie en een spreidbroek nodig gehad, maar wat is ze geweldig en wat zijn we gek op haar! ?

  • Jeetje, vier dagen!!! Da’s een heftige start geweest! Fijn om te lezen dat nu alles goed gaat met jullie!

 4. Gefeliciteerd! En een grappig filmpje ??
  2016 was verdrietig met het overlijden van mijn 64 jarige vader, maar ik denk dat hij heeft meegeholpen bij het hoogtepunt… ons huis is binnen 4 maanden verkocht. En 22 dec krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! Heel blij.

 5. Nou ik ga dus wel een keer op de koffie komen hoor!! Gefeliciteerd mop, mijn hoogtepunt ken je al ?

 6. Gefeliciteerd met je mijlpaal! Super voor je!

  Ik heb niet één maar twéé hoogtepunten mogen ervaren dit jaar!!! In april is mijn lieve neefje Seb geboren. Ik had de hoop al opgegeven ooit tante te mogen worden van een kindje van mijn eigen tweelingzusje, dus toen ze mij vorig jaar vertelde dat ze een kindje verwachtte was ik met stomheid verslagen. Dat veranderde natuurlijk al heel snel in pure blijdschap hoor! En in augustus is mijn petekindje Liz geboren, weer een lief klein meisje in de familie. Twee lieverds erbij die ik de rest van mijn leven mag gaan verwennen (naast mijn eigen twee lieverds, uiteraard), dat is toch gewéldig!!??

 7. Jaaaaaaa super gefeliciteerd!!!!? Voorlopig kom ik niet eens in de buurt hiervan, maar af ik heb plezier erin?
  Ga zo door meid.

 8. Onwijs gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal! Mijn hoogtepunt van dit jaar gaat begin volgend jaar geboren worden 🙂

 9. Ik sla deze keer even over, maar wat een leuke actie!! En gefeliciteerd met je 1000 likers!!!

 10. Gefeliciteerd, hihi heb zo gelachen om je filmpje. Wat zul je een lol gehad hebben in je eentje. 🙂

 11. GEFELICITEEEEEERD Breg! Heb al enorm gelachen om je filmpje gister en deze blog straalt ook weer één en al positiviteit uit 🙂
  Mijn hoogtepunt van dit jaar moet nog komen: de geboorte van baby 2!
  Ga vooral zo door met bloggen, ik geniet iedere keer weer van je verhaaltjes!

  • Jaaa dit was de beruchte mijlpaal ??? Thanks lieverd! Op naar de geboorte van jullie tweede cadeautje! ❤

 12. Wowwww inderdaad een hele mooie mijlpaal. Congrats! Ik heb je filmpje gisteren al gezien. Hi-la-risch! Normaal reageer ik niet snel (irritant op smartphone enzo), maar nu wil ik je toch wel even feliciteren!! Enjoy! Op naar de volgende 1000!

 13. Gefeliciteerd met je 1000 volgers! Mijn hoogtepunt was denk ik vandaag; mijn 4 jarige eigenwijze dochter kwam vandaag voor het eerst thuis zonder natte broek! Ze vindt het namelijk wel makkelijk die luiers en zou ze liever tot aan haar dood willen dragen. Gelukkig ziet het er naar uit dat we haar toch voor haar 16e uit de luiers hebben. Scheelt ons weer een kapitaal aan luierkosten

 14. Knap gedaan! Gefeliciteerd met je 1000 (1000!) volgers. Zullen er vast nog veel meer worden. Mijn hoogtepunt is net als velen lees ik, de geboorte van mijn jongste dochter. Wat een feest en wat heb ik me verkeken op de drukte die daarna volgde hahaha. Huize chaos hier voor een maand of 3. Maar nu is alles weer helemaal onder controle en alle kinderen in het gareel 😉 Dus hoogtepunt is wel persoonlijk geluk, de onvoorwaardelijke liefde van mijn 2 dochters en steun en toeverlaat le husband. 🙂

 15. Gefeliciteerd Breg, mijn hoogtepunt is deze week. Ik ben met mijn hubbie een paar dagen in Rome, voor de eerste maal zonder kinderen?. Nu vraag je, je wrs af heb je nu niets anders te doen in deze wereldstad? Ik heb zo’n pijn aan mijn voetjes ?en chillen hem ff, blogjes lezen.

 16. Wauw 1000 mensen dat zijn er een hoop. Daar kun je een aardig zaaltje mee vullen. Gefeliciteerd met de mijlpaal! Het leukste wat ik dit jaar heb meegemaakt was onze heerlijke zonnige vakantie op de Veluwe in de warmste week van de afgelopen zomer.

 17. Gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal. Dat er nog maar duizenden bezoekers mogen volgen. Mijn hoogtepunt van het jaar is nu; mijn dochter van 4 (net naar school) is al meer dan 24 uur zonder luier en ongelukjes!!! Ze had niet zo’n zin in zindelijk worden en wilde wel tot haar 80e in de luiers blijven, maar nu gaan we toch de goede kant op! Soms zijn het de kleine dingen waar je ze blij van kunt worden.

 18. Gefeliciteerd!! Ik zit ook bijna aan de 1000 likes en zat er over na te denken hoe ik dit ga vieren. Maar jouw feestje ga ik niet evenaren, want het dak gaat er af bij jou zeg ?

 19. Ik zie het nu pas maar wat heb je er een geweldig filmpje bij gemaakt! En gefeliciteerd met de 1000 volgers.

 20. Linda Raaijmakers Antwoord

  Gefeliciteerd 😀 Ik werd dit jaar voor de eerste keer tante, van een prachtig meisje Tess #mijlpaalvanhetjaar Ik heb voor deze verrassende winactie het volgende gedaan 😀
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (geliked en gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  YouTube: https://www.youtube.com/user/lindaenbjorn (geabonneerd)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)
  Google+: https://plus.google.com/115047794995537965870/posts (volg en gedeeld)

  groetjes Linda

 21. Van harte gefeliciteerd!!! Wat goed, 1000 volgers! Mijn hoogtepunt van dit jaar was mijn eerste keer aan het inflectra infuus. Na jaren eindelijk goedgekeurd en ik voel me een stuk beter. ?
  Ik doe heel graag mee.

 22. Gefeliciteerd!!! Dat is zeker heul heul veul! 😀

  Mijn hoogtepunt van dit jaar…. Lastig, veel ups en downs gehad, en als eeuwige optimist denk ik ook gelijk “het jaar is nog niet voorbij” (irritiant hé?!) 🙂

  Mijn hoogtepunt van deze week kan ik wel noemen: dat mijn lieve schattige kleine dreumes mij voor het eerst een kusje op mijn wang heeft gegeven. Smelt!

  Aangezien ik geen Facebook heb hoef ik niet mee te doen voor de winactie, maar ik wilde wel even reageren op je mooie mijlpaal!

 23. Gefeliciteerd met 1000+ Facebook volgers! Het worden zeker nog meer! 2000 volgend jaar? Maar dan mag je niet alleen gaan vieren, hoewel dit wel grappig was.
  Hoogte punt van dit jaar? Bruiloft van mijn broertje. ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.