Soms loop je ergens binnen en voel je jezelf direct thuis. Als je dan ook nog eens verwend wordt met het lekkerste eten, kun je wel spreken van een pareltje! Vandaag vertel ik jullie alles over Piece of Cake in Maastricht!

In de Bredestraat, op een steenworp van het Vrijthof, vind je in een groot, statig pand een gezellige en prachtig ingerichte zaak met de naam Piece of Cake. Je raadt het al: hier kun je taart(jes) eten! Maar er is nog veel meer! Zo krijg je er een zalig ontbijt en rijkelijk belegde broodjes of een lekkere kop soep. Bij mooi weer kun je terecht in de grote stadstuin. Is het geen stralend en warm weer? Kruip dan lekker op de bank of neem plaats aan één van de tafeltjes binnen. Voor elk wat wils dus! Wat ook nog leuk is om te weten: je kunt ook je bruidstaart hier bestellen, er zijn verschillende afmetingen mogelijk tegen een hele betaalbare prijs. Hier moest ik mijn wederhelft natuurlijk even subtiel op wijzen. 😉

Onlangs ploften Etienne en ik neer op de bank voor een uitgebreid ontbijtje en we hebben echt zitten genieten. De sfeer in de zaak is erg relaxed, net als het personeel. Het is echt net of je in een huiskamer zit, alleen hoef je niet zelf voor je eten en drinken te zorgen. 😉

Piece of Cake Maastricht - bregblogt.nl
Kijk dan, wat een zalige tuin! En dat midden in het centrum van Maastricht.
Piece of Cake Maastricht - bregblogt.nl
Wát een prachtige ruimte hè?
Piece of Cake Maastricht - bregblogt.nl
Met een beetje mazzel zie je er ook nog een leuke man zitten! 😉
Piece of Cake Maastricht - bregblogt.nl
Alleen de menukaart is al een waar kunstwerkje!
Piece of Cake Maastricht - bregblogt.nl
Cherry coke cupcakes… ♥
Piece of Cake Maastricht - bregblogt.nl
Dat is nog eens een ontbijtje! ♥
Piece of Cake Maastricht - bregblogt.nl
Om je vingers bij op te eten! ♥
Piece of Cake Maastricht - bregblogt.nl
Broodje met tonijn, appel en spinazie

Www.pieceofcakemaastricht.nl

Dat ziet er heerlijk uit hè? Wat is jouw pareltje?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.