Zo! Da’s een mooi woord voor scrabble! Gisteren had Etienne vrij en we besloten om gezellig samen op pad te gaan. Een date hoeft tenslotte niet altijd ‘s avonds plaats te vinden, toch?

Nadat Etienne Laurens had weggebracht naar de opvang keken we even een aflevering van Elementary, onze huidige Netflix-crush. Vervolgens was het tijd om eindelijk de laatste dingetjes af te maken op de kinderkamer. Er komt dus gauw een artikel met veel foto’s aan! Terwijl Etienne in de weer was met een boormachine dook ik de kledingkast van Laurens in. Resultaat: de helft kon eruit en al zijn kleding is weer overzichtelijk opgeruimd. Helaas viel ons plan om te gaan lunchen hierdoor in het water, het was al 12.00 geweest. Tijd om ons klaar te maken voor de hoofdactiviteit van de dag: naar de bioscoop! Kruidvat had laatst een fijne actie, met 2 kaartjes voor €9,95: handig voor een budgetvriendelijke date.

Lumiere - bregblogt.nl

We gingen niet zomaar naar een bioscoop, maar de gloednieuwe locatie van Lumière. Dit filmhuis zat jarenlang in een sfeervol pand in de binnenstad en is nu verhuisd naar een hele gave locatie aan de binnenhaven van Maastricht: het Bassin. Binnenkort vertel ik jullie hier nog meer over, ik mag namelijk volgende week aanwezig zijn bij de feestelijke opening!

breg en etienne - bregblogt.nl

Sorry, ik dwaalde even af. We hadden gekozen voor de film ‘Florence Foster Jenkins’ met Meryl Streep en Hugh Grant. Die keuze was een hele goed, we hebben de volle twee uur zitten genieten. Nu vind ik Meryl Streep sowieso al een geweldige actrice en in deze film bevestigde ze mijn mening weer eens.

bioscoop - bregblogt.nl

twee heeren - bregblogt.nl

Na de film aten we even een lekker broodje bij De Twee Heeren, waarna we nog gauw een rondje shopten. Ik had al een maand mijn zinnen gezet op een nieuw hoedje. Ik moest er van mezelf even heel erg goed over nadenken en nu ik nog steeds enthousiast was, mocht ik het kopen. Erg handig en lekker warm nu de herfst officieel is gearriveerd. Ik ben er reuze blij mee! Wat vind je ervan?

hoedje - bregblogt.nl

En zo kwam onze donderdagmiddagdate tot een einde, want het was weer tijd om onze kabouter op te halen bij het kinderdagverblijf. We zijn het er in ieder geval over eens dat zo’n dagje samen echt wel een goed idee is en dat we dit vaker gaan doen!

Ga jij weleens midden op de dag naar de bios?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.

Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. mathiske's mama blog Antwoord

    Toevallig zijn we gisteren samen op pad geweest, maar niet naar de bios. Het is wel even onwennig maar ook fijn om even tijd aan elkaar te besteden.

  2. Dat lijkt me ook een hele goede film. Gauw eens een keer plannen, want films draaien tegenwoordig niet zo lang.

  3. Leuk idee om ‘s middags naar de film te gaan. Ik ga regelmatig met mijn man lunchen. Moeten we er straks wel inhouden als de kleine spruit er is. Quality time is ontzettend belangrijk!

  4. Ik moet eerlijk toegeven dat wij het zelfs fijn vinden om overdag quality time met elkaar door te brengen. Aangezien we allebei filmliefhebbers zijn, belanden we dan ook vaak in de bios. Kids naar opa en oma en even een paar uur voor onszelf. Maar wel onze kinderen zelf in bed stoppen.

  5. Klinkt heerlijk, zo’n middag. En films met Meryl Streep zijn idd altijd goed, wat een actrice! Mooie zaal trouwens. O en je hoedje staat goed!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.