Lieve mensen!

Even een kort berichtje met een verzoek aan jullie!

Laurens doet mee aan een fotowedstrijd, waarbij we kans maken op een fotoshoot van Toff Kids Store en Tanja Fotografie! Ik wil je daarom vragen om even te stemmen op zijn foto op Facebook!Dat kan heel simpel via de foto hieronder of via deze link!

 

Mijn dank is groot!♥♥♥

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

2 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.