Op 12 oktober gaat dé Sinterklaasfilm van 2016 in première: De Club van Sinterklaas & Geblaf op de Pakjesboot! Deze film heeft een zeer speciale hoofdrolspeler, namelijk het hondje Fien! Fien is een echt Maastrichts hondje en daarom wordt op maandag 10 oktober speciaal voor haar en haar baasje Mandy een heuse voorpremière georganiseerd in de Euroscoop in Maastricht. En jij kunt erbij zijn!

Het verhaal

Dit jaar komt het Sinterklaasfeest opnieuw in gevaar! Slechterik Dokter Vleugelaer heeft een plan bedacht om zo veel mogelijk geld te verdienen met een zogenaamde ‘Blafspray’. Iedereen die daarmee in aanraking komt, kan alleen nog maar blaffen. De slechte dokter wil met de spray alle kinderen van het land de ‘Blafhoest’ bezorgen, zodat hij daarna voor veel geld het tegenmedicijn aan alle bezorgde ouders kan verkopen. En ja, hoe bereik je zoveel mogelijk kinderen? Via Sinterklaas! Dr. Vleugelaer en zijn handlanger Igor vermommen zich en spuiten alle cadeautjes op de stoomboot in met Blafspray. Maar als de pieten ook in aanraking komen met het goedje, loopt de situatie helemaal uit de hand. Lukt het Sinterklaas en de bekende Clubpieten om de cadeautjes op tijd schoon te maken, of krijgen alle kinderen de Blafhoest?

Bekijk hier de trailer van de film

De première

Toen ik werd gevraagd om als blogger betrokken te zijn bij deze bijzondere première, twijfelde ik geen moment. Ik ben namelijk stiekem heel dol op Sinterklaasfilms en trots op mijn stad. Als er dan dus een hoofdrol is weggelegd voor een stadsgenoot, ook al is dat een hond, draag ik graag mijn steentje bij!Ik zal je gauw vertellen wat er op 10 oktober gaat gebeuren!

Op maandag 10 oktober worden Mandy en Fien om 17.15 onthaald op de rode loper voor de bioscoop. De kinderen krijgen frisdrank & popcorn en voor de volwassenen staat een lekker glaasje bubbels en een goodiebag klaar! Vervolgens is er tijd om even wat te drinken en om 18.00 begint de film, die ongeveer 1,5 uur duurt. Na de film is er ook nog de mogelijkheid voor een heuse meet & greet met hondje Fien! Hiervoor kun je meedoen aan de winactie op Facebook!

Kom je ook?

Wil je bij dit unieke evenement aanwezig zijn en de film al zien vóór hij in de bioscoop komt? Koop dan nu je tickets voor €12,50 via deze link. Voor dit bedrag ontvang je een kaartje voor de film, popcorn & fris voor de kids en een drankje & goodiebag voor de volwassenen!

Laurens en ik zijn van de partij, wie zien we nog meer op maandag 10 oktober in de Euroscoop?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.