Terwijl ik de slaap nog uit mijn ogen wrijf zie ik een tweetje voorbijkomen. Ik lees Will & Grace en 2016 in één zin én er staat een youtube linkje achter! Zou het echt zo zijn?

Jazekerrrr! In het kader van de verkiezingen in de Verenigde Staten is een gloedjenieuwe scène van één van de leukste sitcoms ever uitgebracht. Neem even tien minuutjes tijd voor jezelf en klik op play….

https://www.youtube.com/watch?v=jzae4DKexko#action=share

Was jij vroeger ook zo’n fan van Will & Grace?

p.s. ik weet dat er geen hele nieuwe serie komt  hoor, dit is puur een spotje voor de Amerikaanse verkiezingen. Maar who cares? We kunnen weer 10 minuten Will, Grace, Jack en Karen tot ons nemen!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

9 Reacties

  1. mathiske's mama blog Antwoord

    Jaaaaaaa! Will & Grace. Heerlijk! Tijdens mijn zwangerschap verlof vorig jaar alle oude herhalingen zitten kijken ?

  2. Groot fan hier. Ik en mijn zusje hadden alles op dvd. Nu ieder de helft haha. Wel jammer hoor dat het niet een echte reünie met een serie is. Maar je hebt gelijk: beter dan niks!

  3. OMG OMG OMG *aanstellerig handbeweginkje voor de mond*
    😀
    Ik ga er gelijk een blogje over doen, met link hier naar toe. 🙂

  4. Pingback: Will & Grace zijn terug! Heel eventjes dan. - armande.net

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.