Na maanden van voorpret was het afgelopen donderdag eindelijk zo ver: de Toscaanse bruiloft! Na een zalig ontbijtje in de zon was het tijd om onszelf om te toveren tot een boho chic koppel. Vandaag show ik de outfits van Etienne en mij!

Mijn jurk scoorde ik bij de online shop ASOS.COM. Die app alleen al is een feestje, je kunt echt uren windowshoppen. Zoals je laatst al kon lezen bestelde ik vijf jurken en viel ik als een blok voor een donkerblauwe, kanten mididress. Goed, genoeg gekletst, tijd om jullie te showen hoe we eruit zagen!

Toscaanse bruiloft - bregblogt.nl

Eerst even een close-up. Ik had mijn make-up vrij rustig gehouden, met lichtroze oogschaduw en een lichtroze lippenstift. Op mijn wangen de highlighter van het ‘The glow must go on’ palette van Essence. Mijn  haar had ik in een losse krul opgestoken onder in mijn nek aan de linkerkant. Etienne maakt gebruik van zijn natural beauty en een RayBan zonnebril.

Toscaanse bruiloft - bregblogt.nl

Daar is ie dan in vol ornaat: DE jurk! Ik heb hem gecombineerd met sandaaltjes en een clutch van H&M. Om mijn polsen draag ik veel armbandjes van allerlei winkels, waaronder mijn leren sliderarmband van Mme Pomm.

Toscaanse bruiloft - bregblogt.nl

En nog een foto samen. Was best een uitdaging om een mooi plekje te vinden zonder al te vlekkerige schaduw van de mooie bomen. 😉 Etienne draagt een pak van Suit Supply en schoenen van Manfield. Wat een knapperd hè? Tot slot nog wat detailfoto’s:

Toscaanse bruiloft - bregblogt.nl

We voelden ons echt helemaal top in deze kleding en ik kan niet wachten tot de volgende gelegenheid waarbij ik de jurk uit de kast kan trekken.

En, en en, wat vind je ervan?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

18 Reacties

 1. Jullie zien er allebei prachtig uit! Ben ook fan van Asos. Niet duur en erg mooi. Alleen de verzendtijden zijn een beetje jammer.

 2. mathiske's mama blog Antwoord

  Jullie zien er prachtig uit! Wauw! Ook jou jurkje staatje super goed. Super chic!

  En Etienne, wauw! Dat pak staat je erg goed, met die zonnebril en zo. Je lijkt wel uit een reclame ?

 3. Oooh die jurk! Echt perfect zowel qua pasvorm als qua kleur, en dat kant… Jullie hebben zeker staan shinen op de bruiloft! Super fijn als je je lekker voelt in de outfit die je gekozen hebt 🙂

 4. Feelings Band Antwoord

  Jullie hebben beide super mooie outfits aan! Staat jullie prachtig! Well done 🙂

 5. Pingback: 10 vrolijke jurkjes voor een bruiloft!* - Breg Blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.