Hoera! Nieuwe winnaars op bregblogt.nl!

De afgelopen weken kon je aan maar liefst twee winnacties meedoen op mijn blog! Op 10 september was het Nationale Mamablogger Dag. Een superleuke dag, die we zeker gaan herhalen volgend jaar! De week voor mijn vakantie besloot ik om er nog een winactie in te gooien, die ook liep tot 24 september. Vandaag maak ik de twee gelukkige winnaars bekend!

Laten we beginnen met de winactie voor de Mamabloggersdag. Petra van de toffe webshop www.leukverpakt.nl was zo lief om een shoptegoed van €15,- beschikbaar te stellen voor deze bijzondere dag. Het aantal reacties was overweldigend, maarliefst 100 enthousiastelingen dingen mee naar de  prijs! Tijd dus om te gaan loten en bekend te maken wie er lekker mag gaan shoppen bij Petra!

*Start het tromgeroffel!*

DE WINNAAR IS…..

LESLEY!!!

Van harte gefeliciteerd! Ik zal je e-mailadres doorgeven aan Petra, zodat zij de code voor het shoptegoed aan je kan geven.

 

Leven zonder smartphonestress

En dan…het boek ‘Leven zonder smartphonestress’! Ook hier kreeg ik veel enthousiaste reacties op. En reacties vol herkenning. Ik geloof dat we allemaal wel in min of mindere mate een haat-liefde verhouding met onze smartphone hebben. 😉 Laten we gauw overgaan tot het bekendmaken van de winnaar….

*start tromgeroffel*

DE WINNAAR IS…..

BIRGIT!!

Van harte gefeliciteerd! Wil je me even je adres sturen in een mailtje? Dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt!

 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort komt er een hele feestelijke gelegenheid aan op mijn blog en bij een feestje hoort een traktatie. Wat de reden van het feest en de traktatie precies zijn horen jullie binnenkort van me…..

 

Liefs,

Breg


Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content. Lees er meer over in de disclaimer .
Volg je mij al op Facebook , Instagram en Twitter ?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

5 thoughts on “Hoera! Nieuwe winnaars op bregblogt.nl!

  1. Verloofd???? Heeft Etienne je ein-de-lijk gevraagd tijdens het o zo romantische midweekje in Toscane? Oooooh spannend!! Je weet wel een cliffhanger te maken zeg! Of heb je een baan??? Dat is ook reden voor een feestje! Oké, ik wacht t wel even rustig af 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.