De afgelopen weken kon je aan maar liefst twee winnacties meedoen op mijn blog! Op 10 september was het Nationale Mamablogger Dag. Een superleuke dag, die we zeker gaan herhalen volgend jaar! De week voor mijn vakantie besloot ik om er nog een winactie in te gooien, die ook liep tot 24 september. Vandaag maak ik de twee gelukkige winnaars bekend!

Laten we beginnen met de winactie voor de Mamabloggersdag. Petra van de toffe webshop www.leukverpakt.nl was zo lief om een shoptegoed van €15,- beschikbaar te stellen voor deze bijzondere dag. Het aantal reacties was overweldigend, maarliefst 100 enthousiastelingen dingen mee naar de  prijs! Tijd dus om te gaan loten en bekend te maken wie er lekker mag gaan shoppen bij Petra!

*Start het tromgeroffel!*

DE WINNAAR IS…..

LESLEY!!!

Van harte gefeliciteerd! Ik zal je e-mailadres doorgeven aan Petra, zodat zij de code voor het shoptegoed aan je kan geven.

 

Leven zonder smartphonestress

En dan…het boek ‘Leven zonder smartphonestress’! Ook hier kreeg ik veel enthousiaste reacties op. En reacties vol herkenning. Ik geloof dat we allemaal wel in min of mindere mate een haat-liefde verhouding met onze smartphone hebben. 😉 Laten we gauw overgaan tot het bekendmaken van de winnaar….

*start tromgeroffel*

DE WINNAAR IS…..

BIRGIT!!

Van harte gefeliciteerd! Wil je me even je adres sturen in een mailtje? Dan zorg ik dat het boek zo snel mogelijk jouw kant op komt!

 

Niet gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort komt er een hele feestelijke gelegenheid aan op mijn blog en bij een feestje hoort een traktatie. Wat de reden van het feest en de traktatie precies zijn horen jullie binnenkort van me…..

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

5 Reacties

  1. Verloofd???? Heeft Etienne je ein-de-lijk gevraagd tijdens het o zo romantische midweekje in Toscane? Oooooh spannend!! Je weet wel een cliffhanger te maken zeg! Of heb je een baan??? Dat is ook reden voor een feestje! Oké, ik wacht t wel even rustig af 🙂

    • Hahahaha! Nanouk! Rustig worden! Helaas geen verloving en ook geen baan….dus gewoon even rustig afwachten… 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.