Bij mijn lieve blogcollega’s Martine en Jessica, algemeen beroemd als de Fantastic Moms, kwam ik deze tag tegen. Dus ik vulde hem in….alles over mijn laatste keren….

De laatste keer dat jij:

Uitgebreid hebt gekookt..

Echt uitgebreid? Uuuuhm….ik weet het niet meer. Ik heb wel afgelopen april nog geassisteerd toen mijn vriendin de lekkerste ossobucco klaarmaakte voor onze eetclub. En deze week maakte ik nog een lekkere verse lasagne, maar dat was niet echt uitgebreid koken.

img_20160413_155755.jpg

Dacht ik wil nog een baby..

Dat is alweer een tijdje geleden. Vrienden van ons hebben in juli een zoontje gekregen en elke keer als ik hem in mijn armen heb geniet ik ervan. Maar verder gebeurt er vrij weinig. Ik vind het heerlijk om te knuffelen, maar ook fijn om hem daarna weer terug te geven. Zeker nu er een peuterpuber hier in huis rondloopt, zou ik er niet aan moeten denken om een hormoonbom te zijn. Of om weer met gebroken nachten te zitten…

Zo hard hebt gelachen dat je mascara op je kin hing..

Dat gebeurt wel vaker hier in huis. Vaak kan ik niet eens meer navertellen waarom het ook alweer was, Etienne en ik hebben een beetje rare humor. Zo hebben we weleens de slappe lach gehad om de weerfoto’s die je altijd ziet op RTL. Er was een aardappeloogst mislukt, wat natuurlijk heel sneu is. Ik weet nog steeds niet waarom, maar het resulteerde in een lachbui met dikke vette tranen en buikspierpijn…

Huilde…

Afgelopen weekend. Laurens is dus flink aan het peuterpuberen en luisterde niet en daagde me uit. Vervolgens begon hij me te slaan. Ik was er helemaal klaar mee en heb hem op de gang gezet, terwijl ik zelf in tranen uitbarstte. Ik wist het echt even niet meer. Gelukkig was Etienne thuis om de boel weer te kalmeren. Ik vind het soms best wel pittig met zo’n kabouter die zijn grenzen aan het verkennen is.

Veel te veel geld hebt uitgegeven…

Ons tripje naar Italië is wel even een uitgave, maar dat is me elke euro meer dan waard. Quality time met de liefste, een prachtige omgeving, een liefdevol huwelijksfeest van een dierbaar vriendinnetje: allemaal onbetaalbaar! ♥

Je kind je ontroerde…

Ook deze week. Etienne heeft vakantie en Laurens geniet daar echt van. De hele dag scharrelt hij achter zijn vader aan. Samen onkruid wieden, samen grasmaaien of gewoon samen even zitten. Dat laatste beeld ontroerde me enorm. Ik stond te koken en gluurde naar buiten. Daar zag ik ze samen zitten, terwijl ze een beetje aan het keuvelen waren. Ik vind ze sowieso een ontroerend duo, als ik ze zo samen zie barst ik bijna uit elkaar van liefde…

img_20160823_203034-800x449.jpgDronken was…

Vorige week hadden we een erg gezellig feestje bij vrienden. We bleven logeren, dus ‘er kon nog wel een wijntje in’. Toen was het ineens 2.00 en om 7.00 stond er een vrolijke kabouter te stuiteren in zijn campingbed. Dat laatste wijntje was toch geen goed idee….

Heel hard hebt gezongen…

Dat was tijdens het schrijven van dit blog! Ik heb ter inspiratie de top 100 van de 90’s opstaan, dus Etienne en ik zingen regelmatig een nummertje mee. Zo galmde Toni Braxton’s ‘Unbreak my heart’ net nog door de buurt het huis…ik voelde me weer eventjes 15…

Gesport hebt…

Maandagochtend! Dat was de enige dag dat ik deze week kon gaan, dus ik heb lekker een uurtje pilates meegepikt!

Sportkleding Zeeman - bregblogt.nl

Hebt gelogen…

Ik slinger er weleens een leugentje om eigen bestwil in tegen Laurens. ‘Nee lieverd, de koekjes zijn op!’ Maar echt gelogen? Ik kan het me niet herinneren…

Zo, dat was hem dan! Als je de tag ook over wilt nemen, vergeet dan niet om de Fantastic Moms even te vermelden!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

3 Reacties

  1. Dit is een leuke tag! Die kende ik nog niet!
    Phoe als ik het zo lees over de peuterpuber, ben ik wel bang wat me nog te wachten staat zeg!

    • Haha dat valt wel mee hoor, het zijn hier gelukkig steeds maar korte fases, dus no worries! 😉

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.