Doei zomer van 2016! Je was leuk! Ja, ga nu maar, de herfst is er. Lekker, met vallende blaadjes, een dekentje en liters thee. Kaarsjes aan en de gordijnen dicht. Ik vind het stiekem niet zo erg. Maar voor ik de herfst met open armen ontvang, wil ik graag nog even stilstaan bij de hoogtepunten van afgelopen zomer!

Liefde voor Zeeland!

Officieel begint de zomer op 21 juni, maar voor dit artikel smokkel ik een beetje. Ik start op 6 juni, de dag dat ik met mijn mannen een weekje naar Zeeland ging. Wat hebben we genoten in onze op-één-na-lievelingsprovincie! We huurden een appartementje in Landal Port Greve, vlakbij het Grevelingenmeer, de Noordzee en Burgh-Haamstede, waar mijn ouders de hele zomer hun caravan hebben neergezet. Het uitgebreide vakantieverslag kun je hier teruglezen.

bregblogt.nl

Na een maand begon het weer te kriebelen. Ik pakte de peuter, een tent en wat andere zooi in en reed zelf naar Zeeland. Etienne had andere plannen dat weekend, dus Laurens en ik gingen samen bij opa en oma kamperen. Het was echt super gezellig! Ook hier maakte ik een uitgebreid fotoverslag van, dat hier te bewonderen is.

img_20160710_122523.jpg

Om het af te leren reden we eind augustus nóg een keer naar Zeeland. gewoon omdat het kon! Mijn ouders hadden de caravan inmiddels verlaten, waardoor wij erin konden slapen. Op dinsdagmiddag reden we weg en op woensdagavond waren we alweer terug in Maastricht. Wat was het heerlijk! Picknicken bij de ondergaande zon, spelen op het strand en lekker samen zijn. Je raadt het nooit: ook hiervan schreef ik een uitgebreid verslag met foto’s!

Festivallen maarrrrr!

Deze zomer stond Pinkpop niet op ons programma. Dat vonden we maar een klein beetje jammer. Gelukkig stond er nog wel een ander festival gepland: Park City Live. Dit tweedaagse festival in Heerlen beviel ons erg goed. Op zaterdag gingen we zonder Laurens op stap en op zondagmiddag ging hij een paar uurtjes mee. Dat beviel allebei prima! Ik genoot van mijn helden van Racoon, we aten en dronken lekker en op zondagmiddag danste de kroonprins de sterren van de hemel. Ik vind het zo leuk om dit samen met hem te delen! De foto’s van dit weekend vind je hier.

img_20160719_124200.jpg

 

Minivakanties

Naast onze tripjes naar Zeeland hebben we nóg een paar minivakanties gehouden. Soms duurden ze maar een paar uurtjes, maar dat mag de pret niet drukken. Zo gingen we op een zondagmiddag lekker picknicken in Gulpen. Een week later was het tijd voor ons jaarlijkse vriendenweekend, waarbij we onze nieuwe tent konden uittesten. En dan was er nog die heerlijke zondagmiddag die we doorbrachten in het mooie Maastricht…

img-20160814-wa0005-800x450.jpg

Vandaag, op de dag dat de zomer officieel afzwaait stappen mijn roodharige hunk en ik samen in het vliegtuig naar Italië! We gaan daar vijf dagen genieten van zon, vino en amore. Uiteraard zal ik jullie hiervan uitgebreid laten meegenieten!

Wat waren jouw hoogtepunten van deze zomer?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

4 Reacties

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.