Jaja, ik hoor het je denken: ‘Wat heb je die kerel van je nu weer aangedaan Breg??’ En wat is dat voor gekke foto boven dit artikel? Lees gauw verder, dan ga ik het je even uitleggen…

Handdoekenhunk

Elk jaar houdt Etos een spaaractie, waarbij je lekker zachte handdoeken kunt sparen. Ze zetten deze campagne wat kracht bij in de vorm van zeer appetijtelijke manspersonen, die niets anders dragen dan zo’n zachte handdoek. Vorig jaar waren de kartonnen displays met het lijf van Manuel Broekman niet aan te slepen. Dit jaar is er de mogelijkheid voor ALLE mannen om mee te dingen naar deze titel!

Hunk-0-Matic

Toen ik het persbericht las, begon ik direct snode plannen te bedenken. Hoe kon ik kijken of mijn roodharige hunk het een beetje leuk zou doen met die hannddoek en die sjerp? Nou, dat kan dus heel makkelijk met de Hunk-o-Matic app. Even een foto maken en klaar is Breg! Ik testte de app op mijn beide mannen en zie hier het ietwat hilarische resultaat.

handdoekenhunk - bregblogt.nl

Niet slecht toch? Oké, Etienne is breder dan het model of ik kan gewoon niet zo goed mikken met de camera, dat kan ook! En de foto’s met ontblote torso mocht ik niet gebruiken op de blog. Sowieso mag ik hem ook niet aanmelden als officiële kandidaat, flauw hè? 😉 Laurens heb ik maar netjes met zijn shirt aan op de kiek gezet. Voor je het weet staan er hordes gillende peutermeisjes in mijn voortuin….

Ken jij een handdoekenhunk?

Heb jij een knappe vriend, collega, neef of buurman? Zorg dat hij zich opgeeft via www.handdoekenhunk2016.nl
Vanaf 10 oktober kan er via de app gestemd worden op de aangemelde hunks. Lijkt me een prima activiteit voor een avondje op de bank, een beetje hunks keuren. Oh, zei ik dat hardop?
Heb jij thuis ook een handdoekenhunk?
Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. mathiske's mama blog Antwoord

    Haha te briljant! Ik kan hier erg van genieten op de maandag ochtend ?

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.