De roodharige handdoekenhunk

Jaja, ik hoor het je denken: ‘Wat heb je die kerel van je nu weer aangedaan Breg??’ En wat is dat voor gekke foto boven dit artikel? Lees gauw verder, dan ga ik het je even uitleggen…

Handdoekenhunk

Elk jaar houdt Etos een spaaractie, waarbij je lekker zachte handdoeken kunt sparen. Ze zetten deze campagne wat kracht bij in de vorm van zeer appetijtelijke manspersonen, die niets anders dragen dan zo’n zachte handdoek. Vorig jaar waren de kartonnen displays met het lijf van Manuel Broekman niet aan te slepen. Dit jaar is er de mogelijkheid voor ALLE mannen om mee te dingen naar deze titel!

Hunk-0-Matic

Toen ik het persbericht las, begon ik direct snode plannen te bedenken. Hoe kon ik kijken of mijn roodharige hunk het een beetje leuk zou doen met die hannddoek en die sjerp? Nou, dat kan dus heel makkelijk met de Hunk-o-Matic app. Even een foto maken en klaar is Breg! Ik testte de app op mijn beide mannen en zie hier het ietwat hilarische resultaat.

handdoekenhunk - bregblogt.nl

Niet slecht toch? Oké, Etienne is breder dan het model of ik kan gewoon niet zo goed mikken met de camera, dat kan ook! En de foto’s met ontblote torso mocht ik niet gebruiken op de blog. Sowieso mag ik hem ook niet aanmelden als officiële kandidaat, flauw hè? 😉 Laurens heb ik maar netjes met zijn shirt aan op de kiek gezet. Voor je het weet staan er hordes gillende peutermeisjes in mijn voortuin….

Ken jij een handdoekenhunk?

Heb jij een knappe vriend, collega, neef of buurman? Zorg dat hij zich opgeeft via www.handdoekenhunk2016.nl
Vanaf 10 oktober kan er via de app gestemd worden op de aangemelde hunks. Lijkt me een prima activiteit voor een avondje op de bank, een beetje hunks keuren. Oh, zei ik dat hardop?
Heb jij thuis ook een handdoekenhunk?

About Bregje

Avatar

Bregje is verliefd op Etienne (beter bekend als de Roodharige Hunk) en moeder van Laurens (2014). Op Bregblogt.nl vind je veel persoonlijke artikelen, boekreviews, shoplogs, recepten om je vingers bij af te likken en de tofste hotspots! Vaak met een korreltje zout, soms met een traantje en het liefst met veel humor!

6 thoughts on “De roodharige handdoekenhunk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.