Met het lichte schaamrood op de kaken constateerde ik deze week dat ik in APRIL voor het laatst naar de kapper ben geweest. Dat is bijna een half jaar geleden. Stiekem wist ik al wel dat het de hoogste tijd was, aangezien ik mijn bosje stro voornamelijk in een knot op mijn hoofd drapeer de laatste tijd. De Italiaanse bruiloft in het vooruitzicht was een goede stok achter de deur en zo nam ik gister weer eens plaats voor de spiegel van de kapper…

Héél even probeerde mijn kapper me over te halen om een lange bob te knippen. Héél even overwoog ik het en toen zei ik: ‘Nee.’ Ik ben zo trots op mijn lange lokken en hoe ze vallen als ze in lagen geknipt zijn, dat ik het risico van lijzig haar door een boblijn niet ging nemen. Dus pakte de kapper zijn schaar en ging aan de slag.

Na het knippen kwam de krultang boven tafel. Ik vind krullen altijd heel mooi staan, ware het niet dat mijn haar zo stijl is, dat het binnen een uur weer uitgezakt is. Zodra ik klaar was duwde ik kapper Paul mijn telefoon in zijn handen met het vriendelijke verzoek om wat kiekjes te maken. Zo heb ik nog wat bewijsmateriaal dat ik wel degelijk even krulletjes had!

kapper bregblogt.nl

Eenmaal thuis aangekomen waren mijn krullies alweer voor een deel verdwenen, mede dankzij een heerlijk fietstochtje in deze zomerse temperaturen. Toch mag dat de pret niet drukken, want ik schoot zowaar nog even een gloedjenieuwe foto voor mijn blog. Een keertje zonder bril, want zo ziet de medemensch me niet vaak. Simpelweg omdat ik de medemensch zonder bril helemaal niet zie.

profielfoto bregblogt.nl

Ik kan er weer even tegenaan en ben klaar voor volgende week! Wat vind je van mijn nieuwe look?

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

7 Reacties

  1. Echt supermooi!! Ik ben ook weer toe aan de kapper. Ik had me dus wél laten overhalen (door mezelf) tot een bob. Zonder pony!! Die moet er toch echt bij…

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.