Vorig jaar was ik schaamteloos te laat in het ontdekken van de dag van de leidster. Dit jaar dacht ik goed voorbereid te zijn, want ik wist de datum nog. Wat ik even vergeten was, die datum is niet vast, het gaat om de tweede donderdag in september. Dus daar stond ik dan vanochtend, wéér met lege handen. Gelukkig is de dag nog lang en is er nog geen man overboord. Ik wil deze feestelijke dag in ieder geval vast beginnen met een ode aan de juffies!

Sinds juni 2016 is Laurens verhuisd van de babygroep naar de peutergroep. Was hij bij de baby’s de oudste en dus stoerste van de groep, zo werd hij in de peuterpopulatie ineens weer teruggeworpen naar de jonkies. Dat vond meneer wel even een dingetje. Eerst stak hij met kop en schouders boven de ukkies uit en kon hij ze lekker betuttelen. Nu werd hij betutteld en moest hij zijn draai weer vinden. Gelukkig waren daar zijn lieve juffies, Sabrina, Danielle, Marisa en Chantal. Met zoveel liefde en geduld zorgen zij er elke dag weer voor dat de kinderen lekker kunnen spelen, genoeg te eten en te drinken krijgen en ook nog een lekker tukkie doen tussen de middag.

Ik ben ontzettend blij voor Laurens dat hij nog gewoon naar de opvang kan gaan nu ik niet werk. Hij gaat er met zoveel plezier naartoe en als we hem komen halen gaat dat meestal niet zomaar. Er zijn wel periodes geweest dat hij verdrietig was als Etienne of ik hem wegbracht, maar dankzij de lieve knuffels en aandacht van zijn juffies waren die tranen ook gauw weer gedroogd. Dat ik dan soms nog wel een halve dag meer huil dan lach nemen we maar voor lief, als het kind maar gelukkig is, toch? 😉 Overigens vangen de juffies deze huilebalk ook vakkundig en vol liefde op… 😉

Lieve Sabrina, Danielle, Marisa, Chantal en ook alle lieve juffies van de babygroep: bedankt voor jullie goede zorgen weer in het afgelopen jaar. We zijn blij dat jullie zo goed voor onze kabouter zorgen! Bij deze alvast een virtuele bos bloemen!

Voor alle lieve juffies in het hele land: HELE FIJNE DAG VAN DE LEIDSTER!

bloemen1

bron afbeelding bloemen: Shutterstock

Een p.s voor alle papa’s en mama’s: blogcollega Linda zette een aantal cadeau-ideeën voor je op een rijtje, je vindt ze hier!

 

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Pingback: Knutselen voor Juffendag | mamaLou blogt

    • Ah joh dat valt toch wel mee? Je hebt al meer gedaan dan ik, hier is niet geknutseld! (En ook geen berichtje van de oudercommissie trouwens ;))

  2. Hahaha, dat zou ook een stunt voor mij zijn. Gelukkig hebben wij hier niks meer mee te doen.

  3. Ehhhh, oops… Hier dus vergeten. Nadat de oc hier een belachelijk idee had om een knettermoeilijk iets te laten knutselen door de kinderen (lees: ouders) bedacht ik dat ik wel iets lekkers meenam. Met de traktatie van dochter die vandaag jarig is helemaal vergeten. Hopelijk hebben ze een doosje rozijntjes genomen ?

  4. Pingback: Knutselen voor Juffendag | mamaLou blogt

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.