Etienne schreef al een verslag van zijn mannendag met Laurens. De reden dat zij het rijk voor zich alleen hadden was ik. Ik ging namelijk een nachtje logeren bij mijn ouders en met mijn vader naar Soldaat van Oranje – De Musical. Ik heb alles vastgelegd op foto, kijk je mee?

Woensdag konden we rustig opstarten. Laurens werd om half 9 zingend wakker en we genoten van een ontbijtje en speelden wat. Om 10.00 was meneer alweer rijp voor zijn bed, iets dat wel vaker gebeurt als hij de dag ervoor naar de opvang is geweest. Hop, de kroonprins ging naar dromenland en ik pakte mijn spullen in. Na het ochtenddutje stapten we samen in de auto: op naar het station! Daar aangekomen moest onze eigen Jan Vayne nog even zijn muzikale talent delen met de wereld…

bregblogt.nl

Daarna was het tijd om nog even te knuffelen. Wat overigens best lastig ging met die kleine treinfanaat. ‘Kijk mama! Grote trein! Daar gaat mama in!’

bregblogt.nl

Het zal je niet verbazen dat ik me die twee uur treinen geen seconde verveeld heb…wel was ik een beetje misselijk bij aankomst, geen idee hoe dat kan… 😉

bregblogt.nl

Mijn lieve mama haalde op van het station, dat ligt op een paar minuten lopen van de flat. Daar aangekomen installeerde ik me nog even op het balkon met mijn boek. Lang hield ik het niet uit, want achter dat glas smolt ik bijna. Wat een luxeproblemen weer…

bregblogt.nl

We aten een hapje en toen was het tijd om te gaan. Aangezien we in de avondspits vertrokken leek het ons verstandig om beter te vroeg dan te laat te komen, dus zaten we ruim op tijd al op de weg. Een uurtje voor aanvang arriveerden we bij de Theater Hangaar! En tja, als je dochter blogger is onderga je al die selfies maar gewoon, hè pap?

bregblogt.nl

Even proosten en apies kijken!

bregblogt.nl

De musical was echt prachtig! We hebben genoten van begin tot eind. Later deze week kun je nog een uitgebreid verslag lezen op de blog, dus stay tuned!

We waren ‘s nachts om half 1 thuis en toen rolde ik zo mijn bedje, of nou ja de bank, in. Waar ik rond 8.30 door mama gewekt werd met een kopje thee. Zoals het klokje thuis tikt…

bregblogt.nl

Ik had een lunchdate met mijn schone zuster en besloot om vantevoren nog even de stad in te gaan. Mijn ouders wonen namelijk op 100 meter van de Primark. On-weer-staan-baar vind ik die gedachte..

bregblogt.nl

Uiteindelijk hield ik het bij twee truitjes en een vest. En nog wat babycadeaus. Bij de H&M nam ik nog een basic kokerrok en een topje uit de sale mee. Ik zal de roodharige hunk nog eens lief aankijken voor een outfitshoot!

Helaas redde mijn schoonzusje de lunch niet, dus belde ik mama. Die was binnen een paar minuten bij me en we zochten een leuk zaakje uit, Broodcafé Jaap. Ook hier lees je binnenkort meer over! Na de lunch liepen we nog een rondje door de stad en toen was het tijd om mijn spullen te pakken. Uiteraard had ik weer eens vertraging, maar een half uurtje in de zon zitten in Eindhoven was nog niet eens zo heel vervelend…

bregblogt.nl

Dankzij mijn vertraging kon Etienne me van de trein halen en waren we op tijd om onze kroonprins op te pikken bij de opvang. Wat was het heerlijk om ze allebei weer te zien. Ook al was ik maar 24 uur weg, ik ben het liefst gewoon zoveel mogelijk bij die twee, want ze zijn zo leuk!

Heb jij nog iets leuks gedaan afgelopen week?

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

6 Reacties

  1. Wat gezellig om samen met je vader naar een musical te gaan! Ik ben trouwens nog nooit langer dan een halve dag zonder mijn aapjes geweest, dat lijkt al onmeunig lang! Wij zijn van t weekend naar het bos geweest was heerlijk weer ervoor.

  2. Wat fijn zo’n uitje! De Soldaat van oranje lijkt me een erg mooie musical, ik ben er helaas nog niet geweest, vrees ook dat het me niet meer gaat lukken..

  3. Benieuwd naar je verslag over de Soldaat! Hoor er veel goede verhalen over. Gezellig om zo met je vader te gaan 🙂

  4. Oh wat een heerlijk verslag. Ik ben jaren geleden met mijn ouders naar Soldaat van Oranje geweest. Vond het ook waanzinnig mooi. Zou best nog een keer willen.

  5. Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt gehad. Haha super tof z´n papa die ook even bij op de selfie wil, mooie foto van jullie samen!

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.