Hallo! Welkom op Bregblogt.nl! De kans is groot dat je vandaag op mijn blog bent beland door de bloghop van de Nationale Mamablogger Dag 2016! Gezellig dat je er bent! Ik zal mezelf zo even voorstellen en ook uitleggen wat de Mamablogger Dag precies is. Tot slot heb ik ook nog een toffe winactie voor je!

Nationale Mamablogger Dag?

Vandaag is een bijzondere dag. Het is namelijk Nationale Mamablogger Dag! Blogster Yvonne van Kidzblogger.nl trommelde een enthousiaste club van maarliefst 55 mamabloggers op, om samen deze dag te organiseren. Dit is de uitgelezen kans om kennis te maken met allemaal leuke mamabloggers!  We doen dit met een bloghop: je vindt onderaan elk blog een linkje naar de volgende blogger. Op die manier hop je van de ene blogger door naar de volgende. Bij elke blogger maak je ook nog eens kans op een toffe prijs waarde van €15,-.

Wie ben ik?

Laat ik me even netjes voorstellen aan de nieuwe lezers! Ik ben Bregje, 35 jaar en ik woon met mijn vriend Etienne (ook wel bekend als De Roodharige Hunk) en onze peuter Laurens in Maastricht. Ik deel persoonlijke verhalen, shoplogs en de leukste hotspots voor lunch en diner. Ook vind je hier regelmatig reviews van boeken die ik heb gelezen of van producten die ik heb getest. Mijn schrijfstijl kun je omschrijven als eerlijk met een scheutje humor, een vleugje zelfspot en een flinke korrel zout. Als je hier wel blij van wordt nodig ik je van harte uit om vaker langs te komen! Ik plaats meestal elke dag een artikel, maar dat kunnen er ook wel eens nul of twee zijn. Pin me er niet op vast dus! 😉

Hop, hop!

Als je niet rechtstreeks op mijn blog bent beland vandaag, is de kans heel groot dat je bent aan komen hoppen vanuit het blog van Nicole van Meisje-eigenwijsje.nl! Ik ken Nicole al een tijdje en lees haar persoonlijke artikelen graag. Daarnaast heb ik enorm veel bewondering voor haar doorzettingsvermogen, waarmee ze de weg naar een betere versie van zichzelf bewandelt. Nicole schrijft over het moederschap, haar knappe dochter Fay en haar leven en alles wat daarin gebeurt. Ik zeg: zeker een aanrader om te volgen!

Winactie!

Op een feestelijke dag als vandaag moet er natuurlijk getrakteerd worden! In samenwerking met de nieuwe, toffe webshop Leukverpakt.nl mag ik een cadeaubon van €15,- weggeven! Eigenaresse Petra verkoopt in haar webshop het mooiste inpakpapier, labels, lintjes en stickers, zodat je jouw cadeaus het allermooist kunt inpakken. Ook heeft ze een toffe collectie met lunchtrommels en drinkbekers. En wat dacht je van leuke uitdeelzakjes voor je trakterende kind?

leukverpakt.nl - bregblogt.nll

Hoe doe je mee?

 • Laat hieronder een reactie achter, waarin je duidelijk aangeeft dat je meedoet en wat je zou kopen van de cadeaubon

Optioneel en zeer welkom:

Doorhoppen maar!

En dan mag je nu doorhoppen naar de volgende blogger. Joyce van Mamsatwork.nl staat te popelen om je te ontvangen op haar blog. Joyce is een ontzettend gezellige en leuke vrouw die met Mamsatwork een inspirerend online magazine biedt voor de werkende moeder. Joyce en haar team schrijven vol passie over de voor- en nadelen van het werkende leven, delen handige tips en er is ook volop aandacht voor ontspanning in de vorm van beauty, reizen en shoppen. Een gevarieerd blog, waar je wel even zoet bent. Joyce heeft in het kader van de Nationale MamaBloggersDag een mooie winactie voor je in petto, je maakt kans op een feestelijke stoffen verjaardagsslinger. Neem dus gauw een kijkje op haar blog!

We hopen dat jullie deze dag ook zo leuk vinden als wij en dat je zo weer allerlei nieuwe bloggers leert kennen!

Berichten met een * in de titel bevatten commerciële content.
Auteur

Bregje neemt geen blad voor de mond en schrijft regelmatig over taboes. Met de nodige humor weet ze haar lezers te inspireren, motiveren en te vermaken. Ze is getrouwd met Etienne en samen hebben ze een zoon, Laurens. Wil je Breg echt blij maken? Geef haar dan een zacht wit broodje met een ouderwetse draadjesvleeskroket!

73 Reacties

 1. Wat leuk! Net zo iets als die beautyhop 🙂 ik doe graag mee aan je winactie. Volg je op bloglovin en insta. Ik hou ervan om cadeautjes leuk in te pakken, hier hebben ze zeker leuke spullen. Ik zou gaan voor de stickers, de kleine zakjes en lint. Heel gaaf.

 2. Leuk georganiseerd die Mamablogger dag! Ik kwam gewoon even rechtstreeks langs en ga ook nog even verder kijken bij andere mamabloggers; benieuwd wat er nog allemaal voorbij komt!

 3. Leuke begin van de dag met al die nieuwe blogs welke ik aan het ontdekken ben! Kan eventjes vooruit nu de kinderen nog eventjes op de bank tv zitten te kijken 🙂

 4. Heel erg leuk, onbekende webshop ook voor mij! Ik zou in elk geval kiezen voor de uitdeelzakjes met panda print. Dochter wordt in oktober 2 dus er moet getrakteerd worden.

 5. Wat leuk! Ik doe graag mee, en zou dan gaan voor een leuke drinkbeker om te oefenen met mijn meisje, of voor het leuke cadeaupapier.

 6. Leuk! Lastig om een keuze te maken wat ik zou kopen met de cadeaubon van Leukverpakt. Ik denk de snackdoosjes leeuw, krokodil en kangoeroe. Ideaal voor mee naar school om wat fruit in te doen.

 7. elisabeth maria martina Antwoord

  leuke kadoverpakkingen voor mijn kleinkinderen die binnenkort jarig zijn

 8. Leuke actie! Ik doe graag mee om mooie bakjes voor mijn zoontjes school te kopen

 9. Graag waag ik een kansje, de broodtrommel met krokodil zou mijn zoontje heel leuk vinden.

 10. heeeey wat leuk ik doe graag mee..
  Facebook: An Na

  ik zou o.a. een mooi blik kopen waar je iets in kunt stoppen..

 11. Hele leuke winactie Bregje en ik doe graag mee! Leuk zo’n bloghop dus ik hop weer lekker verder 🙂

 12. Wat een leuke winactie. Ik zou een leuke broodtrommel uitzoeken voor mijn dochter Jara. Zij gaan na de herfstvakantie naar de basisschool.

 13. Erika van Koert Antwoord

  Wat leuk! Ik doe graag mee 🙂
  Ik zou voor beide Kids een snacktrommeltje kopen

 14. Wat een super leuke webshop! Ik zou van de cadeaubon in ieder geval de snackdoosjes vos, egel en das kopen en over de rest ben ik nog niet helemaal uit. De stickertjes, het papier, lintjes etc zijn heel leuk allemaal om mee te knutselen. Ik word nu in ieder geval al blij van je blog en ga je dus ook volgen op Facebook…

 15. Leuke winactie ik zou graag meedoen voor een broodtrommel die ik féline zelf zou laten uitkiezen.

 16. Wat leuk zeg! Een broodtrommel en/of lintjes (voor de geboortetraktatie op de peuterspeelzaal) zou zeer welkom zijn! Dus ik doe heel graag mee met de winactie 🙂

 17. Hai Breg!
  Wat een leuke dag dit!
  Ik heb eens op de site gekeken, maar ik kan niet kiezen! Ik word er n beetje hebberig van haha, zakjes, bakjes lintjes enz enz! Dus ik doe graag mee!

  Liefs

 18. Ik doe graag mee. Leuke webshop.
  De stickers en de appeltjes en roodkapjes cadeau papier zijn erg leuk!

  En natuurlijk leuk dat je ook mee hopt, ik volgde je blog al, maar toch 🙂

 19. Ik hop ook even gezellig bij jou langs! Niet mijn eerste keer hier natuurlijk 😉 Ik laat de winactie even aan me voorbij gaan, fijne avond! 🙂

 20. Leuke blog én leuke webshop! 😀
  Die traktatiezakjes zien er gaaf uit!

 21. Ik kom even langshoppen, gezellig! En dan verwijs je me ook nog door naar een nog onbekende, ontzettend leuke webshop (kreun) Ik doe dus duidelijk graag mee en zou een van de prachtige lunchboxen kopen.

 22. Jacksons_mommy_ Antwoord

  Wat een leuke dag om zo nog meer bloggers te ontdekken! Ook doen wij graag mee met de winactie en heb even op de site gekeken en zag een hoop leuke spullen voor een mini baby, nou komt goed uit, bij mij is er eentje op komst ? Leuke rompertjes en sticker kaarten zijn welkom!

 23. oh, deze winactie vind ik helemaal leuk! Ik ben dol op cadeautjes leuk inpakken en alleen al van de verpakking een feestje te maken…ik zou kiezen voor de leuke stickers uit de webshop 🙂

 24. wat een leuke actie! en wat een goede site van leuk verpakt de bento box krokodil komt goed van pas. Continu rooster is nu net ingevoerd

 25. Superleuk verpakt!
  Zoveel mooie designs en keuze zat! Ik zou sowieso voor de handige (continurooster) Bento Box Bos gaan, met al die vrolijke bosdiertjes en het fijne bestekje erbij.
  Ideaal!

 26. Ik volg beide pagina’s via facebook (lieke van veen) en ik doe super graag mee om leuk inpakpapier te winnen en leuke stickers. Ik vind het zo leuk om cadeautjes in te pakken.

 27. Gezellig op dag twee bij jou langs te komen. Ik volg je al op verschillende social media?en de hashtag is ook al rond. Deze aktie laat ik even voorbijgaan.

 28. Gave winactie! Sluit mooi aan bij de gezonde lunchtrommels die we maken, want je kunt dus nooit genoeg leuke lunch/10-uurtje bakjes hebben!

 29. leuke actie, doe graag mee voor mijn kleinzoontjes, laat ze zelf kiezen maar het zal wel een brooddoos, drinkbeker of snackdoosjes worden

 30. doe graag mee aan deze leuke actie, een brooddoos of drinkbeker voor mijn kleinzoontjes

 31. Wat leuk! Ik zou een vrolijk broodtrommeltje uitzoeken voor mijn dochters. Gezellige mamabloggerdag, of eigenlijk week 🙂 veel mensen starten pas vandaag met hoppen.

 32. Dit is leuk! Ik doe heel graag mee voor een leuke lunchbox voor mezelf! Mijn kinderen voelen zich toch te oud 😉 Prachtig. Ik heb Leuk Verpakt oprecht geliked en jou liked-te ik natuurlijk al. En ik deel het bericht uiteraard heel graag.

 33. Ik kan niet stoppen met bloghoppen, erg leuk!
  Doe graag mee aan jou winactie voor een leuke lunchbox en traktatiezakjes .

 34. Alyt van der Heide Antwoord

  Wat is het toch leuk de mama bloggers dag. Al vele bekende bloggers gezien, maar ook weer met nieuwe bloggers in aanraking gekomen.
  Doe graag mee met de leuk verpakt actie. Ben er dol op. Net even een extra touch!!!

  En ja wat zou ik er niet van kopen een leuk koordje of lintje, sticker rond hoera of happy b☆day of check dat blikje met tekst “enjoy the little things” of toch een te gek koeltasje of snackdoosje. Die tegoedbon zal goed besteed worden.

 35. Linda Raaijmakers Antwoord

  Wat een leuke actie zeg! Ik heb eens rondgekeken en aangezien Lucas dol is op brandweerauto’s zou ik dan waarschijnlijk dat trommeltje aanschaffen en voor zijn zus iets liefs zoals bijvoorbeeld met die zebra erop 🙂 Maar ik denk dat ik ze zelf zou laten kiezen hihi. Ik heb ook meegedaan via Facebook 😀

 36. Oh jij hebt ook een leuke winactie zeg. Ik doe mee! Geen idee nog wat ik ervoor ga zoeken. Zo en nu ga ik verder hoppen!

 37. Leuk dat hoppen! Ik kendje je blog niet, maar het ziet er superleuk uit! Ik doe ook graag mee met je actie en zou een leuke lunchbox kiezen!

 38. Pingback: Nationale Mama Blogger Dag, bloghop mee voor leuke winacties, #NMBD

 39. Ik doe heel graag mee wat leuk dat ik deze website nu leer kennen en ik denk dat ik aan 15 euro niet genoeg heb…. ga hier zeker eens lintjes/labels/papiertjes bestellen

 40. Ik las je blog al een poosje. Maar een leuk initiatief om nog meer blogs te leren kennen. En ik doe graag mee voor de win actie.

 41. Wat een leuk spul hebben ze! Ik doe heel graag mee! (FB Tamara Mara Großmaul)

 42. Zo, ik ben eindelijk zo ver met hoppen dat ik bij jouw blog terecht ben gekomen (hoewel je je dan kunt afvragen wat mijn startpunt was, haha, maar goed). Ik doe heel graag mee met je winactie, ik zou van de bon 2 bento-lunch bakjes kopen: voor beide kids 1. Wat een ontzettend leuke winactie!

 43. Leuk om zo allemaal nieuwe bloggers te vinden. Ik ga je volgen! Van de €15 Shoptegoed zou ik een leuke nieuwe lunchtrommel voor mijn zoontje uitkiezen en mooi inpakpapier

 44. Ja ik doe ook mee! En ga absoluut voor een leuke broodtrommel. Of hij voor mijn kindjes is weet ik nog niet want ik heb ook een super schattig petekindje……

 45. Het heeft even geduurd voordat ik rond gehopt was, maar ik doe ook graag mee aan jouw winactie. Wat een leuke spulletjes hebben ze daar

 46. Linda Smeets Antwoord

  Ik heb ook leuk rondgehopt, leuk initiatief!

  De site van leuk verpakt kende ik nog niet. Leuke spulletjes zeg! Zeker zo met de feestdagen in aantocht.

  Ik doe graag mee met de actie en zou kiezen voor lunchbox met de naam ‘meisje met springtouw’ en drinkfles ‘hertje’. Ontzettend leuk voor onze kleine meid die binnenkort voor het eerst naar de peuterschool gaat.

 47. Leuke actie, mijn zoontje gaat bijna naar school en heeft nog een lunchbox nodig

 48. Rianne Weerd Antwoord

  leuke actie zo! en wat een originele dingen in de webshop te zien, de waszakken zijn ook erg leuk!!

 49. Lekker laat, maar het lukte mij gewoon niet om de bloghop rond te maken. Zoals ik al tien keer eerder heb gezegd ben ik (eindelijk) in de afrondende fase van de vragen van ‘de muziek van’ beland. Ik begrijp niet hoe het kan, maar het is lastiger om in te vullen dan ik dacht. Daarom doe ik het maar alleen op de ‘in de flow’-momenten. Want ik wil wel wat te zeggen hebben over mijn muzieksmaak. Die overigens best breed is vind ik zelf:)

  • Ja, het is best een pittige vragenlijst he! Ik was er zelf ook wat langer mee bezig. 😉
   Doe maar rustig aan, komt vanzelf goed! x

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.